Kenapa Vitalea Shaklee Hebat ?

Kenapa Vitalea Shaklee Hebat ?

Dalam banyak-banyak vitamin, multivitamin ni la vitamin yg paling PENTING dan paling BASIC. Asas ni. Ibarat tiang rumah. Kalau takde tiang maka rumah roboh. Kalau tiang dah roboh maka tak dapatlah nak melakukan aktiviti seharian.

Mutivitamin ni makanan sel dan memenuhi lompong kosong nutrien yg diperlukan oleh badan. Sebab tu kalau boleh jangan skip multivitamin. Juga untuk AWET MUDA

Di Shaklee kita ada vitalea shaklee…Hebat sangat ke vitalea ni?

Jom kita tengok sekali perbezaan mutivitamin Shaklee yang menjadikan multivitamin Shaklee the best among the best.

1. Disokong oleh tujuh kajian klinikal. Tujuh ye. Bukan satu dua. Tapi tujuh.

2. Teknologi salutan mikro membantu dalam pembebasan segera di dalam perut untuk meningkatkan penyerapan asid folik dan vitamin B penting yang membantu menghasilkan dan memelihara sel-sel baru.(kalau larutkan dlm air, tak sampai 5minit ia larut) Cuba compare dgn yg lain. Amik masa kan?

3. Lebih daripada 340 ujian kualiti dilakukan setiap kali Vita-Lea dihasilkan semata2 nak memastikan kualiti vitalea ni up to their standard. Bukan calang2 tau Shaklee ni.

Pada 1915, Dr Forrest C.Shaklee mencipta Vitalized Minerals. Multivitamin Shaklee ni dikenali sebagai Vitalea Iron Formula. Ia diformulasikan khusus dgn 28 vitamin dan mineral penting yg diperlukan oleh kita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat