PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Kenapa Kena Minum Performance Drink Shaklee

Kenapa Kena Minum Performance Drink Shaklee

Untuk kawan2 yang aktif bersenam.
Minum lah Performance Drink.
Nescaya korang tak perlu lagi minum air ketum

Korang tengok ada 6 jenis electrolit yang diperlukan untuk dalam badan ketika bersenam.
Biasa lepas dah lari 10km ke atas
Berbasikal 20km ke atas
Ada sesetengah orang akan mula sakit betis,peha atau kejang.

So masa tu mmg korang kena ambil PD untuk cover balik kekurangan dalam badan.
Minum sejuk2 sedap uiiii.
Terus rasa bertenagatau
Korang yang tak buat apa2 aktiviti, duduk rumah tengok tv je siang malam pagi petang.
Takyah lah ambil PD ni.

Umpama macam sambil kau tengok TV, kau dok minum 100plus je.
Nanti badan naik salahkan PD pula.
Kata PD naikkan berat badan.
Padahal kau yang tak nak bersenam.

Opssssss
Ohhh ye, PD takde gas ye.
Ada 2 perisa.
Orange & Lemon Lime.
Nak order boleh wasap.

Leave a Reply

Open chat