PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Kelebihan Vivix Shaklee Untuk Kulit

Kelebihan Vivix Shaklee  Untuk Kulit

Kebaikan Vivix Shaklee untuk KECANTIKAN KULIT

1- Vivix dalam Shaklee sangat tinggi kandungan dengan antioksidan. Antioksidan ini sangat penting dalam untuk membantu melambatkan tanda-tanda penuaan seperti;

🪓Kedutan
🪓Eye bag
🪓Bintik hitam
🪓Jerawat
🪓Jeragat

Khasiat dalam Vivix Shaklee yang sangat tinggi antioksidan ini sangat bagus untuk anda yang banyak terdedah kepada cahaya matahari, UV, dan pencemaran yang boleh menyebabkan kadar penuaan tubuh dan kulit menjadi lebih cepat. Kiranya produk Vivix dari Shaklee ini membantu melambatkan proses penuaan kulit kita dari dalam.

2- Kandungan Resveratrol yang ada dalam Vivix Shaklee ini juga boleh mencerahkan kulit dan membuat kulit menjadi glowing tanpa perlu makeup.

3- Manfaat Vivix Shaklee untuk kulit jeragat? Ya, Vivix Shaklee pun boleh membantu kulit jeragat sebab khasiat dalam Vivix Shaklee ini ada antioksidan yang sangat berkuasa! Antioksidan ini penting untuk membaiki & memulihkan sel-sel kulit mati atau rosak. Sel yang rosak ini yang membuatkan pertahanan kulit lemah dan menyebabkan ia mudah naik jeragat.

Apabila sel-sel kulit yang lama sudah diperbaharui, automatik kulit pun jadi cantik, lebih bersih, cerah & berseri! Best kan? Sebab itu ramai yang apabila rajin mengambil setiap hari produk Vivix Shaklee ini mendapat efek wajah nampak lebih muda dan berseri!

4- Kebaikan Polifenol dalam Vivix Shaklee juga bagus untuk kulit. Ia membantu dalam penghasilan kulit yang sihat dengan:
✅Melindungi kulit dari kerosakan UV
✅Mengurangkan penuaan pramatang dan pembentukan kedutan
✅Menyokong dalam pengeluaran kolagen yang sihat
✅Menggalakkan kulit yang lebih tegang dan kelihatan lebih muda berseri

5- Kebaikan Vivix Shaklee untuk meremajakan kulit dari dalam! Vivix is Proven! Dalam satu ujian klinikal menunjukkan ramuan yang terdapat dalam sebotol Vivix shaklee ini akan mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan pada tahap sellular! Maksudnya Vivix dari Shaklee ini membantu memperbaiki sel DNA kita dan melambatkan proses penuaan dari dalam, dari akar umbi!

Banyak kebaikan dan manfaat dalam sebotol Vivix Shaklee untuk kesihatan kulit kan. Rajin-rajinlah mengambil Vivix produk terbaik Shaklee ini setiap hari untuk awet muda dan cantik!

Jom dapatkan Harga promo dr saya sekarang!!

Kenapa anda perlu beli dengan saya?
1. 8 tahun pengalaman
2. Dapat bimbingan Doktor & Pakar nutrisi
3. Saya aktif ke kelas Shaklee
4. Dapat cara makan yang betul dan berkesan. insyaallah

Klik untuk order

wasap.my/60133612717/vivixkulit/

Leave a Reply

Open chat