Kelebihan Omega Guard Shaklee

Kelebihan Omega Guard Shaklee

Good Morning semua, Pada yang sibuk bekerja tu Omega Guard sesuai sangat kita ambil secara konsisten, Omega guard shaklee bagus untuk elak dari masalah

  • Stress
  • Mudah penat
  • Tekanan darah jadi tinggi
  • Kurang Idea
  • Masalah Kolesterol
  • Masalah Jerawat
  • Masalah Jeragat
  • Kulit muka kusam
  • Kulit muka kering
  • Demam
  • Flu
  • Kebas

Memang saya suka sangat omega guard shaklee ini. Walaupun secara am nya orang ingat Omega-3 ni sejenis supplement untuk otak yang bijak sahaja tapi sebenarnya ada banyak kebaikan Omega-3 yang ada dalam Omega Guard Shaklee.

Ada yang tak suka anak makan vitamin, tapi sebenarnya bagus untuk anak kita makan vitamin omega-3 ini. Jangan hanya melihat luaran, tapi dalaman dan pembelajaran bagus untuk anak makan omega-3 semasa mereka berada dalam umur 2 tahun.

Masa ini kita tengok anak anak kita sedang belajar berusaha dan explore dunia mereka, jadi memang mereka suka bermain sambil belajar

Dalam kita ingat anak kita bijak , kita lupa yang adakah kita ni telah memaksa otak anak untuk berkerja .Syukur lah sebab saya selalu ikut training dan kelas yang shaklee anjurkan dan speakernya pun semuanya hebat hebat belaka.

Kalau nak vitamin, boleh wassap saya sekarang !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *