Kelas Shaklee Cara Menjual Dan Rekrut DDSBUSINESS

Kelas Shaklee Cara Menjual Dan Rekrut DDSBUSINESS

Hari ke 2 program hujung minggu #ddsbusiness

Sr Coordinator Najihah Razali nak ajar bagaimana nak bermula jual Shaklee. Beliau ni power jual YOUTH, Set cantik. Tengoklah kulit dia macam anak dara. Padahal mak anak 5 tu.
Najihah ni 4 figures achiever & car bonus achiever since 2013. Dia dapat car bonus masa rank pertama Shaklee iaitu Supervisor lagi tau. Hebat kan. So Special hari ni siapa dapat dengar tips beliau

Lepas tu Sr Supervisor to be Cikgu Juliya nak kongsi rahsia power rekrut beliau. Kejap kejap register new member. Walaupun sibuk bekerja sebagai Cikgu Pendidikan Khas , business tetap maintain . Cikgu juliya ni 4 figures achiever sejak 2014.

Semalam kita dah belajar kira kira dengan orang yang kalau bab kira kira ko jangan kelentong dia hehhe

See uolsss kejap lagi newbies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat