Kelas Nutrisi Shaklee Waktu Malam

Kelas Nutrisi Shaklee Waktu Malam

tak ada masa nak termenung..
malam malam pun ada class dari shaklee’s own nutritionist

untung dapat class macam ni, sebab kalau nak ‘nutritionist’ di luar.. berbayar tu.. kena ada appointment dan tak dpt tya byk soalan sbb slot temujanji tu fixed.

tapi yg ni memang direct access dgn nutritionist online.. tajuk pun menarik.. apa supplements boleh bantu untuk kurangkan simpton premenopause dan menopause…

lepas tu ada discussion on YOUTH skincare juga. rupanya masa menopause, kita kena rawat kulit sbb masa tu hormon dah la kurang, kollagen pun memang hilang dgn byknya.. untuk elak more wrinkles and otot kulit lemah.. kena guna skincare yg fungsinya merawat!

bestlah.. lagipun age age mcm ni dah kena fikir pasal penyediaan akan menopause juga…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat