PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Kecantikan Kulit Shaklee

Kecantikan Kulit Shaklee

Walaupun dah jadi mak2,kecantikan kulit perlu dijaga.Maklumla,semakin berusia kolagen makin berkurang dan banyak sel-sel mati dan kulit mula bermasalah.

Kulit muka dah mula berkedut,masalah jeragat dan macam2 lagi masalah kulit.

Badan tak cukup vitamin mengurangkan kekuatan kulit untuk menapis penuaan.Hari2 muka terdedah dengan sinaran matahari juga menjadikan kulit rosak.

Dah pelbagai produk penjagaan kulit di pasaran sekarang,tapi sebagai pengguna kena bijak memilih.
Jangan disebabkan terlalu inginkan kulit cantik,namun lupa untuk memastikan produk yang digunakan tu selamat.

Nak jaga kulit bukan hanya pada luaran saja,ia bermula dari dalam. Makanan tambahan dapat membantu atasi masalah kulit dengan memberi nutrisi secukupnya untuk sel2 berfungsi dengan baik.

Kombinasi set Shaklee seperti gabungan Sustained Release Vita C,B complex,ESP, Collagen dan Vitamin E dapat mengatasi masalah kulit kusam,kering, berminyak dan lain2 masalah kulit.

Disebabkan ramai nak jaga kulit agar nampak sihat dan muda.Collagen powder Shaklee dah kehabisan stok. Tak perlu risau,vitamin C Shaklee pun mampu membantu menambahkan kolagen ke dalam badan kita.

Selain tu,Vivix dapat membantu memperbaiki sel2 rosak serta bertindak sebagai anti penuaan.Mengandungi kuasa antioksidan 40kali lebih tinggi bagi melindungi kulit.

Vitamin2 Shaklee ni bukan saja memperbaiki masalah kulit,malah membantu meningkatkan kesihatan menyeluruh.

Jadi tak rugi pun melabur pada produk yang dijamin selamat,berkesan dan semulajadi. Kalau ada yang makan vitamin2 ni tapi tak nampak kesan,kena pastikan cara pengambilannya betul.

Leave a Reply

Open chat