PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Kebaikan lecithin shaklee

Kebaikan lecithin shaklee

Macam-macam Kebaikan Lecithin Shaklee
Salam sejahtera, macam-macam kebaikan lecithin shaklee, antara yang harga yang paling rendah, yang anda boleh ambil, untuk diet kesihatan anda. Kalau nak diikutkan di internet, dan pengedar shaklee yang lain, memang amat berpuas hati dengan lecithin shaklee, yang kadang-kala panas dengan isu halal dan sebagainya. 

Apa itu Lecithin ?

Kiranya lecithin ialah emulsifier, ataupun bahasa jawanya pembakar lemak, yang membantu mencairkan lemak dalam badan kita. Soy lecithin shaklee ini pula terdapat 180 capsules di dalamnya, dan bagus untuk diet, terutama yang nak rasa badan ringan sikit. Korang juga boleh refer status halal lecithin shaklee di sini.

Untuk Kuruskan Badan

Ambil air yang secukupnya, dan amalkan selalu, berat badan boleh diturunkan dengan lecithin. Makcik wife saya kat kampung, suka ambil lecithin ini sahaja, dan rasa badannya  agak ringan berbanding dulu. Kiranya kalau tengok testimonial lecithin shaklee kat bawah, ada yang berjaya turunkan 5kg dalam masa 2 bulan.

Bagus untuk Otak ?
Mengikut kajian, lecithin juga membantu merangsang otak menghasilkan daya tumpuan dan penghafalan dengan lebih baik. Jadinya, lecithin shaklee sesuai diambil untuk kanak-kanak yang sudah berusia 12 tahun ke atas untuk membantu mereka dalam pelajaran.

Bagus untuk Kulit dan Rambut ?
Beberapa kajian juga mendapati, lecithin dapat mencantikkan kulit dan rambut anda. Bagus juga untuk para suami dan lelaki di luar sana, dapat mengambil shaklee supaya kelihatan anggun, macho dan bergaya. 

Dapatkan Lecithin sekarang !!!
Jana income dari rumah ?
Call Ainul 013-3612717

Leave a Reply

Open chat