Pengedar Shaklee Shah Alam

Pengedar Shaklee Paling Cun

Katil Rawat Covid Tak Cukup, Wajib Makan Vitamin C Shaklee Dekat Rumah

Katil Rawat Covid Tak Cukup, Wajib Makan Vitamin C Shaklee Dekat Rumah

Pendek kata, katil untuk merawat covid di Malaysia dah tak cukup. Dengan 2,300-3,000 kes sehari untuk seminggu dua ni, situasi jadi lebih parah. Tu yg kalau dah +ve covid sekalipun, dah mula quarantine di rumah saja.

Kami dah ada kawan yg disahkan +ve. Walaupun muda & masih kuat, tapi covid ni mmg bukanlah “takde apa2” yg disangka. Hopefully kita semua dijauhi lah drpd covid ni.

Cuma dengan kes yg dijangka belum tentu turun 2-3 bulan ni, demand VitaC kita memang melonjak naik. Syukur Shaklee dah increase supply berganda2. Tapi dengan demand yg super tinggi skrg ni, tiada jaminan takkan OOS mcm sebelum ni.

1st, menjadi tanggungjawab kita untuk kongsikan kebaikan vitaC Shaklee. Supaya kalau dah terjangkit sekalipun, cepat2 lah recover. Lagi bagus kalau imun cukup kuat tak kena covid langsung.

2nd, bisnes Shaklee akan melonjak lagi nampaknya sejajar dengan demand yg super hot ni. Tapi itu bukan bermaksud tak buat apa2 pun dpt tempias. Masih perlukan usaha yg berterusan.

So, lebih konsistenlah dengan aktiviti bisnes. Kalau dah terlepas wave tahun 2020, tidak terlepas lagi tahun 2021 ni. Peluang yg u cari, dah mmg dpn mata sekarang ni.

Leave a Reply

Open chat