Kandungan VIVIX

Kandungan VIVIX

Selalu saya post testimoni Vivix je kan.

Mungkin ramai yang taktahu apa kandungan Vivix yang buat ianya begitu bommbastik!

Vivix ini adalah gabungan 4 bahan semulajadi yang terdiri dari:

1. Polygonum Cuspidatum
2. Muscadine Grape
3. Purple Carrot
4. European Elderberry

Ke empat empat bahan ini memang kaya khasiat resveratrol dan bahan antioksida.

Resveratrol ni kandungan polifenol yang kaya raya dengan antioksida yang boleh membantu melindungi tubuh dari penyakit penyakit penyakit merbahaya seperti kanser, jantung, buah pinggang dan macam macam lagi.

Resveratrol juga selalu dikaitkan dengan anti penuaan, dan kajian membuktikan pengambilan resveratrol boleh membantu sel badan kita lebih muda dan lebih sihat.

Banyak lagi kebaikan resveratrol ni. Boleh baca ni, artikel daripada Utusan Malaysia

http://ww1.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2010&dt=1017&pub=Utusan_Malaysia&sec=Kesihatan&pg=kn_05.htm

Kebaikannya memang dah lama dperkatakan dan mendapat perhatian ramai saintis dunia.
Sebab tu lah, saintis Shaklee mengkaji dan lahirlah satu supplement yang dinamakan Vivix!

Ramai yang kata Vivix itu mahal. Sebab mungkin mereka belum pernah bayar bil hospital dan merawat penyakit yang berganda ganda lebih mahal dari sebotol Vivix.

Sebab tu saya selalu kata, sakit itu mahal!

Kos pembuatan sebotol Vivix tu pun sebenarnya lebih mahal dari apa yang kita bayar. Sebab sekilo anggur muscadine tu pun dah boleh cecah ribuan ringgit! Tapi kita bayar sebotol vivix belum lagi cecah ribuan RM

Nak jimat lagi, jadi member. Kalau beli 2 botol terus dapat free member. Bukan apa, untung nanti sebab tengah bulan akan dapat cash back! Dapat cash ye

Vivix itu mencegah kita dari pelbagai penyakit. Usaha kita untuk kekal sihat. Untuk cegah, sebaiknya kita ambil semasa kita sihat. Itu namanya pelabuaran kesihatan.

Well said,

“Kesihatan memang lambang kekayaan dan kecantikan sesorang”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat