Kakak Warisi Business Shaklee Adik Yang Meninggal

Kakak Warisi Business Shaklee Adik Yang Meninggal

Yg atas tu nama dia Master Kelly Law.

Beliau ni adik kepada mendiang Master Law. Sebagai adik, beliau antara saksi utama, bagaimana bisnes Shaklee yg mendiang abang beliau penat2 bina boleh diwarisi bila dia sudah meninggal 2 tahun lepas.

Berkat usaha gigih abangnya membina organisasi Shaklee yg hebat, bila ditakdirkan meninggal lebih dulu berbanding ibunya, semua income Shaklee selepas beliau dah takde di wariskan kepada ibunya (sbb Master Law tidak berkahwin, maka mendian tiada anak. Jadi, diwarisi pada ibunya yg masih hidup).

Bayangkan, ibunya yg sudah berumur, boleh hidup lebih selesa hasil peninggalan bisnes yg anaknya bina sewaktu masih hidup.

Sepuluh tahun membina bisnes Shaklee, ini beza paling ketara yg kami perasan. SID yg pilih membina bisnes Shaklee berbanding pilihan bisnes lain. Kebanyakan SID memilih bisnes Shaklee sbb mereka tahun yg mereka in this bisnes for long term; bukan semasa viral, bukan semasa hot tgh in trend, dsb.

Sebab, asas bisnes kita adalah sesuatu yg prospek kita sangat2 perlukan; ingin lebih sihat & ingin lebih bebas kewangan. Oleh itu, apa yg kita bina hari ini, selagi konsisten membina, insyaAllah bisnes Shaklee u’olls juga akan jadi sehebat mendian Master Law, boleh diwarisi. Malah, mungkin lebih hebat lagi sebab u’olls membina bisnes ini bersistem.

Yg bawah tu, korg dah kenal kan? Master popular tu, 2x featured dalam e starter kit shaklee. So tak payah lah explain.

Cuma nak tekankan, betul kata2 mentor Master Fahmy & Master Adilah tu. Bisnes ini umpama marathon, long term. Selagi konsisten, insyaAllah, hasilnya lumayan juga suatu hari nanti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat