Jamu Moden Alfalfa Shaklee

Jamu Moden Alfalfa Shaklee

Sis, sis selalu tak rasa badan tu asyik berangin je…. Sakit2 badan

Si jamu moden ni sangat mendapat tempat di hati wanita tak kira anak dara mahupun mak dara. Kalau mak dara lagi die hard fan la dengan Alfafa ni.

Ini juga antara produk yg paling Akak suka. Sbb selain utk bg tambah susu, keputihan Akak mmg dah xde.

Apa lagi yang best dengan jamu moden ni?

👉 BUANG ANGIN.
Telan Alfafa ni angin jahat lumba-lumba nak keluar cabut lari. Atas bawah weh dia keluar. Bila dorang dah lari badan pun rasa sedap je. Hilang bisa badan.

👉 ATASI MASALAH KEPUTIHAN.
Ramai suka dengan effect ni. Keputihan ni tak boleh pandang remeh tau. Segera atasi demi kesejahteraan aset kita.

👉 KACIP FATIMAH.
Ehem! Ada orang kata lagi power dari kacip fatimah. Yang dah kawen try test la. Pastu tengok feedback cik abang ye

👉 DETOX.
Alfafa ni memang detox terbaik. Bukan setakat detox usus je, darah pun dia detox sekali. Hasilnya no more sembelit, kulit jadi cantik berseri dan tak kusam.

👉 MASKER & SCRUB.
Haaa ini yang special dengan jamu moden ni. Siap boleh buat masker dan scrub muka weh. Jamu lain boleh ke? Tak sure plak Akak.😅 Effect lepas scrub muka ni Akak confirm uols puas hati punya! Muka jadi lebih bersih, tanggal habis sel kulit mati dan daki.

Untuk ibu menyusu dah tentu Alfafa bertugas utk BYK KAN SUSU.

Whatsapp Akak ye uols. Semua mampu milik sangat-sangat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat