PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Jadual Bonus Shaklee

Jadual Bonus Shaklee

Berapa bonus sebulan kalau jual Shaklee?

Kalau tengok gambar di bawah, ada nyatakan bonus dikira bermula dari pembelian RM460 ke atas(sangat mudah utk capai target ini). Bila kita start post.. Fikirkan yg positive.. Anda pasti tidak menyangka sales bulanan anda selalu melebihi target…

Itu bermaksud dengan point 150UV minimum baru anda layak dapat bonus sebanyak 5% iaitu lebih kurang RM24.

Peratusan bonus dipecahkan mengikut beberapa peringkat UV (Unit Volume). Nak senang UV tu macam point la iaitu:

RM480 = 150 uv = 5%
RM960 = 300 uv = 8%
RM1920 = 600 uv = 14%
RM3840 = 1200 uv = 17%
RM9600 = 2000 uv = 21%

Setiap produk Shaklee ada UV tersendiri. Contoh SR Vita-C Plus ialah 23, ESP ialah 39. (Carta UV ni akan diberikan bila anda menjadi ahli Shaklee). Bila kita tengok pecahan uv tu dah boleh target nak buat sales berapa dan berapa pulangan bonus yang kita dapat.

Katakan bulan December 2016, kita target nak bonus RM600+, jadi sepanjang November , kita kenalah kumpul UV lebih kurang 1200 uv.

More details direct PM ya.. Personal coaching ~ FREE!!! untuk mereka yg berniat tambah poket money setiap bulan.

Leave a Reply

Open chat