PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Jadi Pengedar Vivix Shaklee

Jadi Pengedar Vivix Shaklee

BERMINAT NAK JADI PENGEDAR VIVIX

Special offer bulan ni jika anda berminat nak jadi pengedar vivix

Pos free ke seluruh Malaysia

1 botol korang akan dapat untung runcit RM133

Best ke best giler ?

Dan SPECIAL lagi offer bulan

1. Korang layak dapat 2 botol FREE ( kena ikut syarat la ye )
2. Bimbingan akan diberikan oleh kami yang pernah closed 27 botol pada seorang customer dan bukan time promosi pun
3.kami dah berjaya bimbing ramai yang berjaya jual berpuluh vivix dalam masa 1 bulan
4.Anda berpeluang menjana income 4 angka sebulan

Berminat nak jadi pengedar kami, boleh call/whatsapp kami NOW !

wasap.my/60133612717/pengedarvivix

Leave a Reply

Open chat