PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Income RM1700 Sebulan Dengan Jual Vitamin C

Income RM1700 Sebulan Dengan Jual Vitamin C

Anda peminat Vitamin C Shaklee? dan berminat nak tabah duit poket dengan jual Vitamin C Shaklee tak? Tahukah anda 1 botol Vitamin C boleh untung RM19 tau . Sambil makan , dapat duit poket sekali kan best

 

KENAPA BEST JUAL VITAMIN C SHAKLEE NI?

 

 

Income RM1700 Sebulan Dengan Jual Vitamin C

Dengan hanya jual Vit C ni korang boleh dapat income min RM1700. kalau nak lagi banyak pun boleh. income UNLIMITED. ofcos la kena jual lagi banyakkan kan. Takpa ini saya akan ajar anda nanti. Vit C tak susah pun nak jual sebab terlalu ramai peminat. Bayangkan kami pernah jual 30,000 botol dalam masa 30minit. GILA kan?

buat stok tu sampai stok belum sampai ke rumah orang dah book. memang giler. tak giler kalau kita tak promote la. dah nama business kena la jual product. kalau senyum harap customer datang ehhmmm susah juga tu. mungkin korang power style senyum vit C terjual ok juga.

Berapa Modal nak Jual Vitamin C ?

Ada 2 cara. 1 cara cepat  1cara lambat tapi boleh cepat kalau korang super rajin promote

Cara 1 : Modal 5 botol vitamin C

 

dengan 5 botol Vitamin C korang dah ada stok. Siapa nak zass terus bagi. senang kan. boleh bawa p opis, balik kampung siap siap. oleh selfie, buat video.  Yang beli cara 1 ni akan terus dapat special coaching personal dengan saya.

 

Cara 2: zero modal

Cara ni anda akan bermula dengan dropship. stok tiada jadi kena promote dapatkan customer. dapat customer boleh order vit c dan kami akan pos ke customer.

 

BAGAIMANA NAK JOIN?

yang serius berminat boleh whatsapp terus ke pada saya di www.wasap.my/60133612717/AgentVitC

 

 

Ainul Mustafa
Ex Engineer
Blogger
31 Supermum Influencers in Malaysia : https://bit.ly/35wDZ4L
Key Coordinator Shaklee
Impact Speaker National Conference 2019
Top 10 New Business Leader Income 2013
Sales 6 figures since 2012
5 figures income per month
Fast Track Car Bonus Achiever since 2013

Leave a Reply

Open chat