Income Master Shaklee 6 Angka Sebulan

Income Master Shaklee 6 Angka Sebulan

Dulu² bila saya dengar pasai Master Shaklee 6 angka sebulan..ada la dalam hati kecik saya berkata.

“Betuii ka dapat 6 angka sebulan ni? Total dengan team kottt” kahkahkah.. ntah2 sama dengan hampa yang baca ni jugak kan? merasakan teknik marketing nak tarik orang ja kot hahahahaa.. tak baik tau kalau menipuuu ..

Bila mula active bisnes. Merasa sendiri 5 angka sebulan, dan saksikan sendiri my super2 upline bonus 6 angka sebulan..Bersih yer. Ni bukan termasuk modal barang ke team ke. Tidak.. ni sorang2 punya bonus.

Saya terus kepanasan.

Aku nak 6 angka sebulan jugak weh.
Sebab orang lain boleh ..
kenapa tidak aku?.

Bonus Shaklee ni unlimited shaklee bayar sampai level ke 6 dia punya leadership bonus..

Weh banyak weh.
Dengan car bonus lagiii
Tak pelik lah kena kejar LHDN.
Jgn lah tunggu dikejar.
Serah diri sesiap yer geng2 shaklee

Soo ada kawan2 saya yang bercita2 nak tambah 5 angka sebulan ke. 6 angka sebulan?

Mai sini pm, nak cerita macam mana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat