PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Ibu Menyusu Berjaya Turun Berat 4Kg. Berat Turun, Susu Meriah

Ibu Menyusu Berjaya Turun Berat 4Kg. Berat Turun, Susu Meriah

Bila menyusukan anak ni jadi kerap lapar. nak makan je. alasan takut susu drop. dan bila tak jaga apa yang kita makan badan pun makin “comel” . saya sendiri pernah ada masalah ini tau. Adoi tengok diri sendiri rasa nak nages

Bila nak cuba apa apa product, supplement pulak takut akan effect susu . ini biasa persoalan ibu menyusu. saya sendiri ada pengalaman badan gemuk, takut susu drop.

 

Ibu Menyusu Berjaya Turun Berat 4Kg. Berat Turun, Susu Meriah

 

 

Saya semasa anak 1 , menyusukan anak sampai lupa nak uruskan diri untuk  diri sendiri, suami

Ibu Menyusu Berjaya Turun Berat 4Kg. Berat Turun, Susu Meriah

 

 

Ibu Menyusu Berjaya Turun Berat 4Kg. Berat Turun, Susu Meriah

 

Ibu Menyusu Berjaya Turun Berat 4Kg. Berat Turun, Susu Meriah

 

jadi ibu menyusu bukan bermana kita menyusu kita lupa nak jaga diri ye. jangan jadi macam saya. saya diri kita dulu , bila kita sihat anak suami akan sihat. dan makin kita berusia bukan bermakna kita dah tak boleh lebih cantik

kami suami isteri di tahun 2019 di usia 35tahun , anak 3 orang

 

Ibu Menyusu Berjaya Turun Berat 4Kg. Berat Turun, Susu Meriah

 

Ibu Menyusu Berjaya Turun Berat 4Kg. Berat Turun, Susu Meriah

 

Supplement Shaklee Untk Ibu Menyusu Kurus , Susu Meriah

 

Ibu Menyusu Berjaya Turun Berat 4Kg. Berat Turun, Susu Meriah

 

1. ESP : bina otot
2. Omega guard : bakar lemak
3. Herb lax : detox usus, kempiskan perut, bawa lemak keluar melalui najis

 

Ibu Menyusu Berjaya Turun Berat 4Kg. Berat Turun, Susu Meriah

 

Customer ini ambil set ini tapi herb lax dia tukar ke alfalfa. 15hb Feb 2021 dia start minum, 28 feb 2021 dia whatsapp nak beli lagi nak berat dah turun 4kg wow sangat kan. apapun result bergantung pada individu. yang pasti konsistent amalkan, jaga makan, aktifkan badan berat akan turun.

Ibu Menyusu Berjaya Turun Berat 4Kg. Berat Turun, Susu Meriah

 

 

Nak dapatkan Set Kurus Shaklee Untuk Ibu Menyusu

Boleh hubungi kami di

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Open chat