Pengedar Shaklee Shah Alam

Pengedar Shaklee Paling Cun

Herbal Blend Shaklee Krim Organik Selamat Untuk Baby kanak Kanak COD Shah Alam

Herbal Blend Shaklee Krim Organik Selamat Untuk Baby kanak Kanak COD Shah Alam

Bila ada anak kecil, setiap krim yang kita nak guna mesti akan tertanya tanya” selamat ke ? ” kalau tertelan bagaimana? kalau terkena tangan anak dan dia masuk ke mulut , selamat ke? ada banyak bahan kimia tak? kalau pakai setiap hari akan efek muka kulit anak ke?

Saya pun macam ini lah. Lagi lagi bila anak ke 2 saya ada kulit yang sensitif. ruam pipi, kering je berdarah. bila dah besar tak boleh panas sikit nanti kulit kering, menggelupas.

Akhirnya saya jumpa herbal blend Shaklee. settle semua masalah saya. krim yang organik dari tumbuhan. Alhamdulillah anak ke 2 dah 7tahun tiada lagi ruam pipi, kulit kering. bermakna dah 7 tahun saya setia gunakan krim herbal blend ni

Krim Herbal Blend itu apa?

 

  • Krim yang melegakan dan diuji secara klinikal ini berkesan untuk melembutkan kulit anda, termasuk kulit yang kasar dan keras pada lutut, siku dan kaki
  • Dengan kesejukan mentol dan tidak melekit
  • Dirumus daripada ekstrak tulen herba semula jadi yang sungguh menyegarkan termasuk sej, horse chestnut, yarrow dan rosemary
    • SAGE LEAF -Merawat masalah dan jangkitan kulit, gigitan serangga
    • HORSE CHESTNUT SEED -membantu merawat alergi pada kulit, ekzema
    • YARROW- baik untuk bantu Menyembuhkan luka
    • ROSEMARY LEAF – Musuh bagi serangga, nyamuk, lalat, ubat dan kumbang .

 

 

Kelebihan Herbal Blend Shaklee ni?

1. Membantu mengurangkan kegatalan kulit akibat gigitan serangga.
2. Membantu menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox.
3. Sebagai losyen harian untuk kulit kering seperti Amir Marzhuki
4. Krim urut badan jika lenguh.
5. Mengurangkan kesan luka melecur.
6. Melembutkan kulit / tumit kasar atau pecah.
7. Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala pada bayi.
8. Membantu melegakan badan ketika demam.
9. Mengurangkan kegatalan akibat eczema.
10. Membantu mngurangkan sakit pada luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
11. Membantu melegakan perut kembung.

 

 

Herbal Blend Shaklee Krim Organik Selamat Untuk Baby kanak Kanak COD Shah Alam

 

Harga 1 unit Herbal blend ni hanya RM37

 

Nak Order Krim Herbal Blend Shaklee

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717/herbalblendshaklee

 

Leave a Reply

Open chat