PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Hari Pertama Dalam Shaklee

Hari Pertama Dalam Shaklee

Walaupun dah 10 tahun in this business, setiap hari kami akan tetap tanya pada diri sendiri “kalau hari ni hari pertama aku buat Shaklee, apa yg aku nak kena buat hari ni?”.

Kenapa kami keep on asking soalan ni?

(1) supaya kami tak complacent
(2) supaya kami sentiasa ready nak bermula semula should anything happen
(3) supaya kami sentiasa ada feel whats happening to each & everyone in our team, especially yg baru join. So that kami mampu beri the best possible advice at that moment

Kalau kita sentiasa on this “start-up mode”, insyaAllah kita akan keep on pushing ourselve & our business to the next level, always. Sebab tu event kita esok namanya #iReachStartUP.

Ada dapat sesuatu?

Leave a Reply

Open chat