PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Golongan 40an Wajib Makan Multivitamin ?

Golongan 40an Wajib Makan Multivitamin ?

Assalamualaikum.
Morning Monday
Penulis nasihatkan agar golongan bekerja yg dah berumur 40tahun dan keatas utk makan multivitamin ( well, Shaklee ada Vitalea) utk improve tahap kesihatan dan kembali bertenaga.

While utk golongan 40 dan kebawah utk mula buat health checkup demi nk tahu ttg tahap kesihatan terkini.
Sebab apa?

Sebab golongan ini masih di fasa menunaikan segala kewajipan utk menyediakan keperluan family.
Kena kerja.

Kerja pula long hours. Habis 8 jam dipejabat, disarankan buat bisnes atau apa apa kerja sampingan.
Kalau tak sihat, macam mana nk pergi kerja
Kalau tak sihat, badan pun tak larat
Kalau tak sihat, asyik kena ambil MC
Kalau tak sihat, projek yg kita handle lambat siap
Semua aktiviti ni akan bagi impak besar pada kesihatan.

Kalau u as the breadwinner of the family tak sihat, macam mana nak bekerja/berbisnes dgn produktif?
Bos pun tak tahan nak tanggung pekerja yg sakit. Sekarang ni semakin banyak medical benefits yg mula ditarik kan.
Nampak kan, pentingnya supplementation.

Invest soe for health. Yg untung diri sendiri dan keluarga juga.
If u think health is expensive, try sick.

Leave a Reply

Open chat