GLA Complex Shaklee Teman Baik Wanita

GLA Complex Shaklee Teman Baik Wanita

GLA COMPLEX SHAKLEE TEMAN BAIK UNTUK WANITA 🌸🌸🌸🌸🌸

Kalau dah dikatakan teman baik wanita,sememangnya wajib mesti ada lah kan..
Dah tentu bagi banyakk kebaikan pada wanita 🤩 utk dalaman wanita jugak 🙈

Lagi2 korang yang nak naik pelamin tu,
GLA ni boleh meningkatkan kesuburan badan wanita.. Mana tahu sebelum kawen dah consume awal.. Dah kawen cepat dapat baby.. Lagi sayang cik suami tau ! Hehe 😜

Nak lagi bagus kena makan set kesuburan shaklee pun ada.. Dalam tu semua lengkap.. Yang dah kawen pun boleh makan jugak sebab ada yang merancang nak tambah baby mana tau kan huhu..

Selain tu, fungsi gla complex ni dapat membantu mengawal dan mengatur kitaran haid di samping melegakan PMS (sindrom pra-haid)..

So, korang yang ada masalah haid yg teratur tu mmg wajib sgt la consume GLA ni.. Memang membantu sangat.. In shaa Allah..

Consume GLA boleh jugak membantu menangani menopause dan jugak menguatkan kuku dan rambut kita..

Siapa yang ada masalah ezcema pun boleh cuba GLA ni selain tu dapat melegakan simptom akibat artritis reumatoid.. Mencegah daripada mengubati ye..

Wahh! dalam GLA ni juga ada mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri dan juga boleh menguatkan imuniti badan kita.. Paling best boleh memperlahankan proses penuaan kita bila dah tua nanti dan juga dapat mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung..

Kalau nak tau, GLA ni bagus juga dapat mengawal kencing manis dan darah tinggi serta mengawal kolestrol badan kita..

Berminat nak cuba? Jom wasap kakteh😘
Takkan baca je tapi taknak cuba 😏 rugi sangat2 😌

#projekdds

One thought on “GLA Complex Shaklee Teman Baik Wanita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat