PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Gastrik Shaklee

Siaran hari ini akan didedikasikan semata-mata untuk menjelaskan manfaat setiap produk Shaklee yang mungkin hanya membantu anda untuk mengucapkan selamat tinggal pada serangan gastrik anda! Sebelum apa-apa lagi, marilah kita memahami apa sebenarnya gastritis.

Gastritis berlaku apabila terdapat peradangan perut dan hakisan lapisan dinding perut yang akan menyebabkan kesakitan perut, gangguan pernafasan, perut kembung, pembakaran dan rasa sakit yang lain. Gastritis berkembang apabila terdapat lapisan melemahkan saluran pencernaan yang biasanya memelihara asid pencernaan dan jus daripada merosakkan perut. Sekiranya lapisan lendir saluran pencernaan lemah, asid pencernaan dan jus dirembeskan, menyebabkan sakit dan mengikis lapisan perut dan seterusnya, menyebabkan orang itu mengalami gastritis.

Sekarang kita faham sebab sebab gastritis, mari saya jelaskan tentang suplemen yang berkaitan dan faedahnya untuk merawat gastritis.

1. Energizing Soy Protein (ESP)

ESP diperbuat daripada kacang soya yang tidak diubah suai secara genetik yang merupakan satu-satunya protein berasaskan tumbuhan yang dianggap lengkap dan mengandungi protein yang berkualiti tinggi bersama-sama dengan semua 9 asid amino penting dalam nisbah yang diperlukan untuk menyokong pertumbuhan dan pembangunan. Bagaimana ini berkaitan dengan GASTRITIS adalah kerana:

  • Sifat alkali yang tinggi dalam kacang soya meneutralkan jus asid di dalam perut, dengan itu menghalang hakisan lapisan perut.
  • Protein membantu dan merawat kerosakan lapisan dinding, dan sumber protein apa yang lebih baik daripada protein lengkap? 🙂
  • Melegakan sensasi terbakar di dalam perut (dari pengalaman saya sendiri hanya diperlukan 5-10 minit untuk sensasi membakar untuk memudahkan).

2. Omega Guard (asid lemak omega-3 minyak ikan)

Salah satu kelebihan minyak ikan (Omega-3) ialah mengurangkan keradangan. Bagaimanakah cara anda boleh bertanya ini? Sekarang, gastritis berlaku apabila terdapat peradangan perut dan minyak ikan mengurangkan keradangan perut ke keadaan normalnya. Badan kita tidak berupaya menghasilkan asid lemak omega-3 dengan sendiri dan oleh itu kita perlu bergantung kepada diet suplemen kita untuk mendapatkan bekalannya. Sumber pilihan asid lemak Omega 3 adalah yang mengandungi EPA dan DHA (kerana ia dapat menghalang pembekuan darah dan stroke), jenis yang dapat ditemukan dalam sardin dan makarel.

Jadi kenapa minyak ikan Shaklee dan tidak banyak jenama lain di pasar yang anda boleh tanya. Jadi inilah sebab utama. Ikan mungkin mengandungi bahan pencemar kimia seperti merkuri, arsenik dan kadmium yang mungkin berbahaya kepada tubuh manusia. Tetapi bagaimana minyak ikan Shaklee (dan bukan minyak hati ikan) diekstrak adalah melalui tiga lapisan proses penyulingan proprietari yang menghilangkan semua bahan cemar kimia: D

3. Alfalfa Complex

Kompleks Alfalfa diperbuat daripada Alfalfa yang ditanam organik yang bebas dari racun perosak. Kebesaran alfalfa dalam merawat gastrik adalah kerana alkali yang tinggi yang akan meneutralkan semua jus asid. Alfalfa adalah salah satu sumber utama yang sangat kaya dengan PROTEIN, AMINO ACIDS, CHLOROPHYLL, FIBER, MINERAL, VITAMIN, ENZYMES dan PHYTOCHEMICALS (yang bertanggungjawab untuk manfaat kesihatan pelindung). Selain itu, Alfalfa menghilangkan toksin di dalam badan dan melindungi perut daripada jangkitan dan keradangan, dengan itu melegakan gastrik.

4. Peppermint Ginger Plus

Seperti namanya dibaca, ia dibuat daripada peppermint dan halia. Kesan ‘minty’ tablet ini melegakan otot perut, sakit perut, pedih ulu hati dan membantu pencernaan. Sedangkan halia membantu dalam menenangkan gassy, ​​perut kembung. Ini adalah salah satu makanan tambahan kegemaran saya kerana anda akan mengalami ‘kesan pendinginan’ (yang menyejukkan suhu badan anda) dalam masa kurang dari 15 minit.

5. Carotomax

Oleh kerana beta-karoten adalah 100% sumber semulajadi (diekstrak dari tumbuhan), SAFER daripada mengambil Vitamin A. Beta-karotena sangat penting dan berkesan dalam melindungi membran perut. Ia juga mempercepat proses penyembuhan luka, akibat hakisan perut.

6. Vivix

Akhir sekali, tetapi paling tidak adalah penemuan revolusi ini dalam penuaan selular yang membantu melindungi dan memperbaiki DNA. Vivix menyimpan sel-sel yang penting dan kuat, mengaktifkan pertahanan selular dan meneutralkan radikal bebas. Ini adalah produk terbaik Shaklee, saya akan katakan.

Saya secara peribadi mengambil semua suplemen ini dan setakat ini, saya tidak meletakkan tangan saya pada satu tablet ubat untuk gastrik saya. Saya amat menggalakkan orang ramai memilih untuk mengambil suplemen yang sihat dan bukan bergantung kepada ubat-ubatan yang akan merosakkan buah pinggang anda dan menyebabkan kesan berbahaya kepada badan anda dalam jangka panjang.

Leave a Reply

Open chat