PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Gaji Shaklee

Gaji Shaklee

Purata Gaji Pengedar Shaklee sebulan.
Paling2 tidak pun dapat RM1500 dan tidak mustahil nak dapat yang paling atas tu. RM50000 rank Master Coordinator.
Tak mustahil.

Gaji ni anggaran purata sahaja tau. Sebab agihan gaji ni ikut jumlah jualan bulan tu. Kalau sale banyak makin banyak la bonus korang dapat.
Siapa tak cuba bisnes Shaklee ni memang rugi. Daftar RM35 sahaja. Tapi potensi untuk dapat pendapatan bulanan RM1500 sebulan sangat mudah, peluang depan mata je.
Rugi sgt kalau takut mencuba.

Kalau tak cuba memang rugi sgt2
Anda dah biasa buat bisnes dropship.
Anda dah ada basic bisnes online
Anda dah ada basic marketing
Anda dah ada network
Anda dah ada customers

Suri rumah pun boleh buat bisnes ni sambil lipat baju, cuci pinggan, tengah susukan anak pon boleh closed deal vitamin berkotak2 banyaknya. 14hb gaji bisnes mendarat masuk acc maybank. Boleh beli gelang emas atau masukkan ke dalam ASB.

Mudah sangat2 bisnes dengan team kami
Semua mula dari zero. Dari tak reti apa2. Sekarang dah jadi hero.

Closed deal bertimbun timbun.
Ada yang dah beli kereta dengan slip gaji Shaklee
Ada yang dah lulus loan rumah dengan slip bonus Shaklee

RM35 sahaja.
Giler kan bisnes Shaklee ni.

Leave a Reply

Open chat