PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Gaji 1 hari Business Shaklee

Gaji 1 hari Business Shaklee

Gaji 1 hari berbusiness Shaklee .1st December 2020 ! Dulu pernah tertanya-tanya, business Shaklee ni real ke tak eh. Pernah sampai satu fasa, geleng kepala bila tengok bonus super upline sebulan Rm50k. macam tak logic, jual Vitamin kesihatan dapat income macamtu Saya pun tak pernah terfikir akan berada sampai ke tahap sekarang.

Tapi apa yang saya boleh share serba sedikit tips adalah, YANG NAK BERJAYA adalah DIRI SENDIRI. Yang nak improve kehidupan, adalah DIRI SENDIRI.

Bukan MENTOR korang, bukan siapa-siapa sekalipun. Kita buat business bukan sebab orang lain, bukan sebab orang suruh, tapi sebab diri sendiri yang BETUL-BETUL BERKEHENDAK. Attitude. Please don’t blame others!

Andai kata kita belum lagi berjaya capai something, stop blame orang lain, sebaliknya check apa lagi yang tak cukup kita buat, apa lagi yang kita belum all out gila-gila, apa lagi yang belum kita sacrifice, apa lagi yang belum kita BERI DENGAN SEPENUH JIWA kita. Bila sendiri pun bila tak dapat capai something, tau itu adalah SALAH DIRI SENDIRI. Kecuaian, kelalaian diri sendiri, mungkin tak habis all out lagi, mungkin ada lagi yang ilmu-ilmu dah belajar tapi tak habis apply ! Tak habis bagi 200% focus.

 

InshaAllah, selagi umur masih ada, ada kudrat ni, invest lah masa kita, struggle, rasa susah dulu demi kesenangan akan datang.

~Master Irene

 

“All our dreams can come true if we have the courage to pursue them.” Walt Disney

 

Gaji 1 hari Business Shaklee RM5k bersamaan gaji 1 bulan makan gaji

 

 

Dalam Shaklee tiada yang mustahil sebab kita dibayar dengan UNLIMITED income. Ada yang setiap bulan enjoy menikmati income ratusan ribu. Dengar macam tak percaya kan. saya pun dulu tak percaya. sampai saya berjaya dapat 5 angka sebulan dengan Shaklee. Income yang kalau saya nak dapat makan gaji mungkin dah dekat nak pencen. huhu

Apapun dalam business perlukan KERJA KUAT, SEMANGAT KUAT. ramai yang cepat berputus asa. kena reject terus nak sentap stop berniaga.

Ada Mentor, team yang Membantu Support, Ajar kita Maju ke Hadapan

Dalam business ni kita tak kesorangan. kita ada team, kita ada mentor yang sentiasa nak bantu kita maju ke hadapan. Saya asalnya tak yakin diri, tak tahu . Banyak refer mentor dan sampai sekarang keep on belajar untuk majukan diri.

 

 

 

 

Nak dapat Income RM5k macam ni? Jom join kami

Ainul Mustafa & Faiz Saaid
Ex Engineer , Master in Electrical Engineering UTM, Tutor Fac Engineering UM
Blogger, Full Time Business Shaklee
31 Supermum Influencers in Malaysia : https://bit.ly/35wDZ4L
Key Coordinator Shaklee
Impact Speaker National Conference 2019
Top 10 New Business Leader Income 2013
Sales 6 figures since 2012
5 figures income per month
Fast Track Car Bonus Achiever since 2013

Join Us Now

Whatsapp to join – www.wasap.my/60133612717/joinbusiness

Email : ainulfadzilah@gmail.com

FB: Ainul Mustafa

 

Leave a Reply

Open chat