Pengedar Shaklee Shah Alam

Pengedar Shaklee Paling Cun

Frontliners Negara Naik Master Coordinator Shaklee

Frontliners Negara Naik Master Coordinator Shaklee

Daftar ahli Shaklee betul2 seminggu lepas upline beliau register, 29 April 2020. Selepas #ShakleeEffect yang beliau rasai pada bulan May sangat2 life-changing, Jun mereka decide nak bisnes.

Sejak dah decide tu, mereka tak toleh kanan kiri lagi dah. terus berlari sebaik & selaju mungkin dalam bisnes Shaklee ni. Inilah the power of FOCUS. Hasilnya, mereka lompat rank di bulan pertama, uprank setiap bulan2 seterusnya, car bonus fast track tu memang lagi lah petik jari je bagi mereka agaknya. and yup,

hari ini mereka Master Coordinator in 6 bulan sahaja! Pun sama Master Coordinator paling laju dalam Shaklee Malaysia!

Join us celebrate kejayaan #powercouple ni!

Betul2 follow rapat upline beliau yg baru Master (6-bulan juga) last month. Hebat melampau2 anak beranak depaa ni

Master Naqlis Fidyatul Roslan & Master Muhammad Saifullah Bin Shaarani,

you guys antara rakyat Malaysia yg paling sibuk bertugas sebagai frontliners tolong negara lawan covid-19 yg kami tahu, mengurus anak-anak yg masih kecil lagi & sibuk dengan macam2 aktiviti NGO lagi, AND masih perform dalam bisnes Shaklee!

u betul2 buktikan Shaklee ni the land of AND. Sibuk dgn kerjaya hebat AND sgt cemerlang dalam bisnes Shaklee ni juga. Sebab, (1) u dh decide (2) dh percaya (3) u work really hard!

Juga tahniah kepada upline mereka, Master Nur Hafizah Shaarani & Master Muhammad Nizar Jamaludin, berjaya melahirkan Master sebulan je selepas uprank Master. Kitorg dulu, lepas 6-bulan uprank Master baru kami break new Master sendiri. Adududu, apa je la rekod kita yg masih ada ni Lyna Noh? 😂

Tahniah Master Naqlis & Master Saiful.

Kami sangat inspired dengan kesungguhan korg. Kami yakin, you have so much to offer to the community. Kami doakan organisasi yg u’oll bina terus grow lagi & lagi. tazzabar nak tgk ur growth lps ni

Leave a Reply

Open chat