Fakta Multivitamin Shaklee

Fakta Multivitamin Shaklee

✨MULTIVITAMIN UTK SATU BADAN✨

Nak tau apa specialnya vitalea si multivitamin ni? ha meh tgk sat!

❣Vita-Lea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia

❣Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA.

❣Ia diformulasikan secara komprehensif dan sangat seimbang

❣Ia dihasilkan dengan kaedah yang terkini dan teknologi eksplosif yang kompleks, disebut sebagai “Explo-tab”

❣Ia merupakan tablet multi-vitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalam air dan juga tubuh manusia.

❣Mineral yang terkandung di dalamnya mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil

Lagi satu kenapa atul recommend sgt awak semua amik Vitalea ni as your daily health supplement tanpa ragu²?

❗Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%

❗Vita-Lea telah dipilih oleh Center for Science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000.

Punyalah hebat Vitalea ni smpaikan siap ade proven test, ujian klinikal lagi, tnya lah kat satu dunia tntg Vitalea, confirm diorg tau lagi² yg amik bidang nutrition tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat