ESP Shaklee Untuk Apa ?

ESP Shaklee Untuk Apa ?

ESP SHAKLEE

ESP adalah ringkasan untuk Energizing Soy Protein atau dikenali juga sebagai Soy Protein Isolate Powder.

ESP Shaklee diiktiraf seluruh dunia kerana memiliki kajian klinikal yang sangat ekstensif & komprehensif serta mempunyai kualiti protein yang sangat tinggi yang pernah dihasilkan.

Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi “bukan-GMO” (non Genetically Modified Organism) yang mana ia diproses pada kadar sangat rendah.

ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi

Setiap 1 tong ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya.

ESP dari Shaklee merupakan satu-satunya produk di pasaran yang dijamin mengandungi amino asid yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Yang diperkayakan dengan lima sumber vitamin dan empat sumber mineral.

ESP juga mengandungi kandungan G.I. yang rendah iaitu 39, dan menjadikan ia sgt sesuai utk pesakit kencing manis

KEBAIKAN : ESP SHAKLEE

✅Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.

✅Untuk wanita yang sedang pregnant macam saya sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.

✅Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.

✅Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.

✅Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.

✅Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.

✅Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat