Elak Mengantuk

Elak Mengantuk

Shaklee juga ada teh kurus bertenaga.
Saya suka sangat minum cinch tea mix ni, sebab minum dia memang tak mengantuk, malah lebih bertenaga.

dulu beli tak perasan pun khasiatnya untuk kurus.

cinch tea mix membantu bagi tenaga dan juga boleh stabilkan metabolisme.

yang selalu drive , nak elak mengantuk jugak digalakkaan ambil ,lagi lagi drive balik kampung

memang sedap, minum cinch tea mix ni rasa puas sangat bila mata terang masa drive

yang mana tengah on diet on detox pun boleh lah consume ni

boleh wasap saya anytime untuk grab shaklee ok. memang berbaloi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *