Dulu Saya Tak Suka MLM Shaklee

Dulu Saya Tak Suka MLM Shaklee

Saya pernah baca beberapa kisah orang yang tak suka MLM, sebelum jumpa MLM Shaklee.

Master Laila skeptikal dengan MLM kerana pada zaman kecilnya, ibubapa beliau sungguh sibuk dengan meeting larut malam yang akhirnya tidak membawa apa apa pulangan seperti yang diimpikan.Malah mereka rugi banyak masa sebab terpaksa “jauh” dengan anak-anak.

Master Zura juga skeptikal kerana suaminya telah banyak berhabis modal untuk join sebuah perniagaan MLM. Jadi, mereka ini adalah antara golongan yang pada awalnya sangat bencikan MLM.

Saya juga pernah benci MLM waktu universiti, dan juga pernah join MLM lain sebelum shaklee, memang teruk jugak jawabnya hilang duit berpuluh ribu semata mata nak beli produk.

Tapi berbeza sekarang dengan MLM shaklee

Ramai mula sedar bahawa syarikat yang mereka liase/ kerja-bersama ni adalah syarikat yang benar benar teguh dengan kekuatan produknya dan plan pemasarannya. Saban tahun syarikat terus memperbaiki banyak perkara untuk jaga kebajikan dan mudahkan mereka yang bernaung dibawah pengurusan syarikat.

Ditambah lagi guide dari mentor dan positive circle mereka bahawa MLM yang ini adalah bisnes yang membantu dan mengubah hidup orang lain menjadi lebih baik.

Dah kenal, maka mudahlah jatuh cinta.
Dah cinta, makin teguh pula ia.

Jadi bukan semua MLM sama, ianya takkan sama dengan MLM shaklee. Memang terbaik.

Baik join sekarang, modal serendah RM 65, korang boleh berjaya mendapat income 4 angka pertama !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat