Detox Shaklee Untuk Masalah Kesuburan

Detox Shaklee Untuk Masalah Kesuburan

Anak ” DETOX ”

Anak anak Ainul semua jarak jauh. 4 tahun antara Arreessa dan Maryam. Memang ada masalah untuk dapatkan anak selepas Arresssa

Dahlia ni anak “detox ” dan ramai tahu Ainul mengandungkan Dahlia selepas buat detox 2-3kali

Detox bukan sebab nak kurus je tau. Tapi nak sihat. Bila sihat pasti sistem badan kita boleh berfungsi dengan baik

Allah memang dah cipta organ detox dan ianya sentiasa berfungsi dari kita baby pun

Tapi bila kita makin dewasa makan tak jaga. Udara dah makin kotor. Makanan penuh bahan kimia. Penat penat penat organ detox kita.

Jadi supplement detox sangat membantu.

Efeknya selepas buat detox

1. Berat turun dari 63kg – 56kg. Lepas 56kg tak sempat nak turun lagi sebab terpregnantkan Dahlia

2. Viseral fat dari 12 ( very high) turun ke 6 (normal)

3. Dan TERPREGNANT 🥰

Ainul ingat Ainul je rupanya geng yang sama sama buat detox tahun tu majoriti pregnant juga

Orang makan Shaklee semua subur. Terlebih sihat kan 😁

Ada yang Ainul kenal ada pcos. Bertahun cuba nak dapat anak. Selepas buat detox Alhamdulillah berjaya hamil

Semuanya diatas kuasa Allah tapi kita kenalah usaha yang terbaik kan

Kepada kawan kawan yang sedang TTC anak 1st, anak ke 2 ke boleh cuba buat detox ni

Korang akan rasa beza. Malah dulu suka minum 3in 1 lepas detox tak suka langsung. Tak sedap dah rasa 3 in 1 🤗

Bercadang nak hamil dan cuba program detox?

Boleh hubungi Ainul untuk Ainul bantu korang

www.wasap.my/60133612717/detox

#ttc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat