PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Daftar Ahli Shaklee RM35 Agent Shah Alam

Daftar Ahli Shaklee RM35 Agent Shah Alam

Saya berminat nak mendaftar jadi ahli Shaklee . Bagaimana ye?

Untuk mendaftar ahli anda perlu membayar yuran keahlian . Ada 2 cara

  1. bayar RM35
  2. beli apa apa product 100uv atau dalam RM350 ke atas layak dapat FREE membership

Mudah sahaja kan

Nak jadi ahli makan sendiri untuk kegunaan sendiri atau bust business pun sama je tau.  Anda terus layak bergelar PENGEDAR SHAKLEE walaupun nak makan sendiri je dan dah lama makan baru serius nak buat business

Saya pun bermula dengan jadi ahli untuk makan sendiri sahaja

 

Apa YANG BEST jadi ahli?

1. Product discount 15% – 20% dari harga pasaran.kalau ada promosi dapat lagi murah 😁

2. Beli dan boleh dapat duit tau. Ni bukan buay business juat beli makan sendiri 1 family pun boleh dapat extra duit. Rugi tak grab orang nak bagi extra duit kottt. macam customer beli untuk makan sendiri dan enjoy dapat duit tengah bulan

 

 

 

3. Free consultation dengan pakar nutrisi. Dah beli kena tau cara makan yang betul. Ingat dulu ada orang makan ostematrix 1 biji alasan sebab nak jimat…OMG !! Ni bukan pasal jimat dikkk oiii tapi biar BERKESAN. Salah makan lepas tu complaint kenapa tak berkesan. Sebab salah cara makan tu.

Dan sebab ini kena beli dengan pengedar yang SAH. dan pastikan pengedar tu pernah p kelas belajar.

Saya adalah CERTIFIED PRODUCT TRAINER yang diiktiraf oleh Shaklee. Nak dapat sijil ni kena jawab exam, presentation tau.

 

 

 

4. Kalau tetiba rasa nak buat extra income lah dah alang alang jadi ahli..terus boleh dikkk. Tak payah nak tabur modal apa dah. Modal usaha dan kalau nak modalkan stok pun suka hati kau nak labur berapa. Ada 4 juta nak labur silakan, ada rm100 je pun boleh. Tiada paksaan sebab yang penting ko usaha nak dapatkan sales.

 

Nak Daftar Ahli Shaklee RM35 Agent Shah Alam

Boleh klik link ini dan daftar terus di website Shaklee  > DAFTAR AHLI SHAKLEE

 

atau boleh hubungi saya

Ainul Mustafa

whatsapp : www.wasap.my/60133612717/daftarahli

Email: ainulfadzilah@gmail.com

Instagram : Ainul Mustafa 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Open chat