PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Cukup Tak Kandungan Protein Dalam Badan Kita ?

Cukup Tak Kandungan Protein Dalam Badan Kita ?

Assalamualaikum wbt

Hai semua !!! Pagi ni sy nk share product paling laku keras dr SHAKLEE iaitu ESP

Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily.

Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup tak kandungan protein? Buat yang kata cukup dah ambil protein daripada ayam dan ikan, anda betul-betul yakin tak kandungan protein tu cukup untuk tampung keperluan protein badan anda?

Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang.

So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer!!

Untuk siapa pulak ESP ni?? Apa manfaat nya? So kerana pjg lebar sgt sy nk tulis , sy sediakan gambar supaya lebih mudah awk semua nk faham . Nk tau lebih lg? Jgn malu dm me okey

Leave a Reply

Open chat