Pengedar Shaklee Shah Alam

Pengedar Shaklee Paling Cun

CoqTrol Shaklee Bantu Sperma Laju , Jumlah Lebih banyak

CoqTrol Shaklee Bantu Sperma Laju , Jumlah Lebih banyak
  • CoQ-10 ni adalah satu nutrien atau zat makanan larut lemak yang memang semulajadi dah ada dalam semua bahagian tubuh kita.
  • CoQ-10 ni di jumpai banyak dalam mitokondria- penjana tenaga untuk sel
  • CoQ-10 ni jugak merupakan antioksida dan menjadi komponen penting kepada beberapa aktiviti berkaitan metabolisma tenaga.

 

COQTROL UNTUK KESIHATAN SPERMA LELAKI

  • COQ10 ni memang sesuai untuk KESUBURAN lelaki dan wanita.
    Kesihatan sperma memang sangat penting untuk memastikan kesuburan tu meningkat
  • Dengan sifat antioksida dalam COQ10 ni, ia akan melindungi sperma daripada kerosakan akibat dari radikal bebas dan tingkatkan jumlah sperma yang sihat dan aktif bergerak.
  • Bilangan mitokondria paling tinggi kat bahagian leher sperma. Dan kita kena tahu bukan semua sperma boleh berenang dengan baik.
  • Jadi, COQ10 ni akan bekalkan tenaga dekat sperma ni untuk menjadikan sperma lebih aktif bekerja secara tidak langsung suami pun akan lebih subur.

 

  • Pengambilan CoQ10 membantu:
  1. Meningkatkan jumlah sperma yang sihat.
  2. Meningkatkan pergerakan sperma. Meningkatkan kualiti ovum.

 

coqtrol sperma coqtrol sperma

 

 

coqtrol sperma

 

 

 

 

Bukan bilangan yg diambil kira, yg penting berapa byk yg berkualiti.
Contoh masa mula2 tu bilangan spermatozoa tinggi tapi yg berkualiti 20% sahaja.
2nd time test lepas consistent CoQTrol Shaklee, spermatozoa bilangan lebih rendah tapi yg berkualiti 60%, hanya 2 bulan.
Mmg ada kajian saintifik pengambilan coq10 akan meningkatkan kualiti sperma, jadi sesuai untuk mereka yang sedang TTC/nak baby.

 

coqtrol sperma

 

HARGA 1 BOTOL RM148 ( 30BJ) 

 

 

Ainul Mustafa

whatsapp : www.wasap.my/60133612717/coqtrolsperma

Email: ainulfadzilah@gmail.com

Instagram : Ainul Mustafa 

 

 

 

Leave a Reply

Open chat