PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Coq-trol Shaklee Atasi Masalah Ovum Tidak Matang

Coq-trol Shaklee Atasi Masalah Ovum Tidak Matang

Hampir 40 peratus ketidaksuburan yang disebabkan oleh tiada penghasilan ovum yang matang (ovulation) wanita adalah berpunca dari gejala Polycystic Ovary Syndrome (PCOS). Ovum Tidak Matang inilah Penyebab PCOS dan menyukarkan potensi untuk hamil.

Menurutnya, mereka yang mengalami sindrom ini akan menunjukkan kitaran haid yang tidak teratur selain beberapa petanda lain seperti jerawat dan bulu yang banyak kerana tahap hormon androgen yang tinggi dalam badan.

Bila hormon Luteinizing (LH) yang tidak seimbang dalam badan akan menyebabkan lemak ditukar oleh enzim aromatase menjadi androgen, sekali gus menyebabkan wanita itu tidak subur. seseorang itu semakin gemuk, maka keadaan akan menjadi lebih teruk.

Info dari Residen Konsultan Obstetrik dan Sakit Puan Pusat Perubatan Mahkota (MMC), Dr Ahmad Saifuddin Ahmad Yahaya

CARA ATASI MASALAH OVUM TIDAK MATANG

  1. Turunkan berat badan. Sangat penting untuk turunkan berat badan. Ingat semakin gemuk semakin teruk hormon dalam badan nanti
  2. Detox buang toksin. bila badan banyak toksin maka badan akan berada dalam keadaan berasid.
  3. Makan makanan berkhasiat dan organik. Elakkan gula putih berlebihan tau.
  4.  Pengambilan supplement yang membantu mematangkan ovum

Ovum Tidak Matang Penyebab PCOS,Sukar Hamil

SUPPLEMENT SHAKLEE UNTUK MATANGKAN OVUM

supplement yang dicadangkan untuk matangkan ovum bagi mereka yang ada pcos adalah COQ-TROL. Tahu tak sperma merupakan sel paling kecil dalam badan lelaki.  Ovum pula sel paling terbesar dalam badan wanita.

Bayangkan sel paling kecil perlu berenang laju dan kuat untuk berjumpa sel paling besar. Jadi suami isteri perlu makan vitamin ini.  Di dalam COQ-TROL ada COQ10. COQ10 ini sangat penting untuk matangkan OVUM.

Without energy, there is no healthy egg.
And without a healthy egg, there is no timely ovulation, no good embryo, no good implantation, no good fetus and no healthy baby!

matangkan ovum

CARA ORDER COQ-TROL SHAKLEE

 

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam.

Leave a Reply

Open chat