Convention Shaklee Serata Dunia

Convention Shaklee Serata Dunia

C ketiga yang WAJIB kita orang business Shaklee grab! WAJIB skor! WAJIB dapat! WAJIB experienced!

CONVENTION iaitu percutian/travel dengan 500% sponsored by Shaklee ke serata dunia!

Tengok macam kakngah Nur Salwa Ishak ni.. since 2012 dah merata dunia pergi.. kadang dia pergi.. kadang husband lak punya turn. Sampai ke Amerika Syarikat tu!

Paling special, Shaklee is the only MLM yang ada buat UMRAH VVIP berbelas bintang untuk para business leaders yang qualified.

Dedi Mohd Kamarul Baharin sangat bertuah sebab sempat buat umrah vvip ni awal tahun haritu.. mami tak pergi kalini sebab nekad taknak tinggal baby. Tiket yang banyak2 before tu kami bagi pada parents dedi dan Ichabella guna untuk trip Shaklee di Phuket

Best kan? Trip Shaklee ni kita nak angkut the whole family (spouse,parents dan anak2 je la.. adik2 kena buat biz sendiri) .. so itu aje pun dah jadi push factor.

So make sure diri kita qualified sebab semua yang Shaklee offer ni – 3C Cash, Car & Convention – terbuka utk semua SID grab sampai dapat!

Step pertama.. buat minima 3000 guv then the rest datang lepas tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat