PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Collagen Shaklee Ligamen Koyak

Collagen Shaklee Ligamen Koyak

Ligamen merupakan penyambung di antara tulang dengan tulang dan menyokong sendi. Ia mengandungi protein yang dikenali sebagai collagen. Collagen ini memang dihasikan oleh tubuh kita, tapi semakin berkurangan seiring dengan usia kita. Collagen di dalam ligamen ini lah yang memberi kekuatan. yang normal mengandungi 99% collagen, dan 1% sel fibrosit, iaitu sel yang menghasilkan collagen itu sendiri.

LIGAMEN PUTUS KOYAK

Putus atau koyak? Ianya koyak itu ialah apabila suatu keadaan yang tidak selesa seperti lutut tidak berada pada tempurungnya dan kerap bunyi meletup dan kadang-kadang rasa sakit kalau ingin buat apa-apa aktiviti. Bahagian lutut adalah sangat penting untuk kestabilan lutut.

KOLAGEN UNTUK KESIHATAN

Bagaimana Collagen Powder Boleh Merawat ? Merawat  koyak dan sakit lutut dengan Collagen Powder memang berkesan kerana Collagen Powder berpotensi menghindarkan sakit lutut dan ligamen. Ianya umpama seperti penyambung antara tulang dengan tulang dan sebagai penyokong sendi.

Collagen Powder mengandungi protein yang sangat tinggi. Semakin kita berusia semakin collagen yang sedia ada di dalam badan berkurangan dan collagen memang sukar dihasilkan oleh tubuh kita sendiri. Collagen yang cukup untuk ligamen, yang membuatkan ligamen kita kuat.

Ligamen yang normal adalah mengandungi 99% collagen, ligamen yang sudah koyak mengandungi kurang peratusan collagennya. Ligamen yang koyak dan sudah putus petanda collagen juga sudah rosak. Collagen Powder memainkan peranan dengan bertindak memperbaiki collagen yang sudah rosak dengan optimum.

kolagen shaklee

TESTIMONIAL

Boleh ke Kolagen ? Shaklee Collagen xboleh merawat atau memulihkan. Overclaim tu. Sebenarnya, kt perlu faham fungsinya. Struktur ligamen ini berupa protein yang dikenal sebagai kolagen. Kelompok protein ini berbentuk panjang, fleksibel, seperti benang helai, atau serat.

75% komposisinya adalah KOLAGEN! Banyakkan Pabila kt kene ACL, 1st thing akan kt rasa adalah bengkak! amik masa seminggu nk surut bengkak tu. Pabila ia putus, PERLU jumpa doktor untuk khidmat nasihat dan runding.tu penting nk tgk tahap serius putus tu

Supplement ini bantu untuk bagi nutrisi dan mempercepatkan proses pemulihan sebab kolagen ini ambil masa 21 untuk dibentuk. Jadi pengambilan Kolagen Shaklee akan bantu mempercepatkan proses pembentukan kolagen itu. Kalau dgn Kolagen Shaklee yang ada Kolagen dan Vitamin C ni, ia bantu salurkan kolagen dan vitamin C pada badan untuk bina semula kolagen dan memberi booster pada imunisasi untuk pulih dgn lebih cepat

ligamen

ligamen

CARA ORDER COLLAGEN POWDER SHAKLEE

 

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Leave a Reply

Open chat