Pengedar Shaklee Shah Alam

Pengedar Shaklee Paling Cun

COD Vivix Shaklee & ResV Shaklee Shah Alam/Subang/Petaling 0133612717 Agen Sejak 2012

COD Vivix Shaklee & ResV Shaklee Shah Alam/Subang/Petaling 0133612717 Agen Sejak 2012

vivix dan resv top product Shaklee yang mendapat permintaan tinggi setiap hari . Malah sudah 1juta lebih terjual vivix di Malaysia.1 juta botol dalam tahun pertama ketika Vivix diperkenalkan oleh Shaklee pada tahun 2008.

 

lebih sejuta vivix terjual

 

 

Apa Yang BEST Sangat VIVIX RESV ni ?

 

 

1. Menyokong Kesihatan Dari Tahap Selular

Resveratrol dalam kedua-dua Vivix dan ResV boleh melindungi dan membaiki DNA selular dari kerosakan. Ia akan membantu sel-sel di dalam badan boleh pulih dengan cepat apabila mereka berada di dalam kerosakan.

Sel badan kita diserang setiap hari oleh tiga perkara yang menyebabkan kerosakan kepada DNA mereka iaitu:

  • Pengoksidaan yang berlaku dengan tekanan yang berlebihan
  • Mutasi sel yang abnormal
  • Faktor persekitaran seperti radiasi tahap rendah atau pendedahan kepada toksin.

DNA terdapat pada setiap sel dan dilindungi di dalam sel. Apabila sel badan diserang, DNA turut sama terjejas dan berdepan dengan bahaya justeru boleh mengganggu fungsi sel tertentu dan menyebabkan sel mati secara necrosis.

Peredaran masa menyebabkan sel-sel terdedah kepada lebih banyak peluang untuk gagal, kecuali ada sesuatu yang boleh memulihkan atau membaiki lembar DNA daripada serangan ini.

Selain itu, penuaan pada tahap selular juga disebabkan oleh pengawal selia genetik. Pengawal selia genetik berfungsi mengawal keseimbangan yang dinamik di antara kerosakan dan pembaikan, termasuk samada sel-sel dapat dihidupkan semula atau terus mati.

Semakin kita menua, pertahanan semulajadi dan keupayaan membaiki diri akan berkurangan. Justeru meningkatkan fungsi pengawal selia genetik ini dapat merangsang kelangsungan hidup.

Dalam hal ini, Vivix dan ResV Shaklee dengan kuasa resveratrol dan polifenol dapat membantu:

  • Membantu melindungi dan membaiki DNA selular
  • Memberikan kesan positif kepada pengawal selia genetik yang membantu melawan penuaan selular (perlindungan sel)
  • Memperbaiki tenaga sel pada tahap selular (mitokondria)
  • Meningkatkan fungsi selular

2. Mengandungi Khasiat Polifenol

Sudah tentulah kedua-duanya mengandungi khasiat polifenol.

Saya pernah tulis berkenaan Vivix yang mengandungi 10 (atau lebih) khasiat polifenol. Disebabkan ianya adalah gabungan polifenol, maka sebab itu Vivix adalah 10% lebih berkuasa berbanding resveratrol tunggal.

Dan bagaimana dengan ResV? ResV tentulah mengandungi lebih banyak bilangan polifenol berbanding Vivix. Selanjutnya anda boleh baca tulisan berikut:

3. Dihasilkan Secara Saintifik

Shaklee bukanlah macam produk lain yang cuma menggunakan produk daripada kilang dan hanya tempek brand sendiri.

Kesemua produk Shaklee sejak dari diasaskan merupakan hasil kajian secara saintifik dengan kajian yang bertahun-tahun oleh para saintis Shaklee.

Nutriferon dihasilkan selepas kajian selama 45 tahun
Youth pula dihasilkan selepas kajian selama 8 tahun
Vivix dihasilkan selepas kajian selama 6 tahun
ResV pula dihasilkan adalah pembaharuan daripada Vivix

Itulah Shaklee. Kalau tak saintifik, bukanlah Shaklee namanya.

Semua hasil kajian sains di Shaklee adalah diterajui oleh ahli sains bertaraf dunia
Semua hasil kajian sains di Shaklee adalah diterajui oleh ahli sains bertaraf dunia

4. Unik Dan Ekslusif

Vivix dan ResV tidak dapat anda dapati daripada syarikat lain ya. Memang ianya sukar ditandingi. Kalau vitamin C, anda bolehlah kata boleh dapat daripada brand lain. Tapi kalau anda nakkan khasiat polifenol, anda takkan dapat daripada jenama lain.

Ini disebabkan Shaklee telah mempatenkan teknologi pembuatan Vivix daripada awal.

Syarikat lain menyediakan khasiat resveratrol tunggal sedangkan Vivix dan ResV adalah gabungan polifenol dan resveratrol yang tiada tandingan, insyaAllah.

5. Mesra Alam

Berbakti pada tanah, akan mendapat pulangan yang berlipat ganda. Mesra Alam adalah keistimewaan Shaklee. Shaklee mempunyai 3 keistimewaan iaitu Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam.

Supplement Shaklee semua diperbuat dari alam semulajadi. Bahan- bahan diambil dari tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan yang tidak mempunyai bahan toksik. Contoh bahan ialah ekstrak Jagung untuk Vitamin C, Beri untuk VitaLea, Ikan dasar laut untuk Collagen dan OmegaGuard.

Sentiasa Mesra Alam motto ialah Kami menjadi peneraju dan contoh dalam pemuliharaan alam sekitar. Shaklee merupakan syarikat pertama di dunia yang diiktiraf sebagai Climate Neutral dimana kami telah meneutralkan pengeluaran karbon tanpa menjejaskan alam sekitar. Kami benar-benar bersungguh- sunguh bagi menghasilkan produk semulajadi yang berupaya melindungi bumi kita.

 

kelebihan resv vivix

 

Kekuatan dan Kelebihan Vivix

Antara kekuatan dan kelebihan Vivix:

  • Tagline: Energy for Life (Tenaga Untuk Kehidupan)
  • 10% lebih berkuasa berbanding resveratrol tunggal
  • Memiliki 3 patent: Gabungan Polifenol, Diproses Secara Cold Filling Extraction, dan Semulajadi, Tanpa Pengawet dan Cecair yang stabil.
  • Dibuat daripada 4 ramuan
  • Digunakan untuk meningkatkan kesihatan
  • Dalam bentuk cecair
  • Vivix perlu disimpan dalam peti sejuk
  • Jangka hayat setiap botol adalah selama 12 bulan
  • Sangat stabil, telah berada dipasaran selama 11 tahun

Kekuatan dan Kelebihan ResV

Antara kekuatan dan kelebihan ResV:

  • Tagline: Live Vibrantly
  • 30% lebih berkuasa berbanding Vivix
  • Memiliki 6 patent: 3 patent Vivix ditambah dengan 3 patent baharu
  • Dibuat daripada 7 ramuan hebat
  • Digunakan secara tradisi untuk mengekalkan kesihatan
  • Dibuat dalam bentuk liquigel
  • Mudah dibawa ke mana-mana terutama travel
  • Tak perlu disimpan dalam peti sejuk
  • Jangka hayat setiap botol adalah selama 24 bulan
  • Didaftarkan secara rasmi di Malaysia dalam Bahagian Perubatan Tradisional dan Kontemporari

COD Vivix Shaklee & ResV Shaklee Shah Alam/Subang/Petaling 0133612717 Agen Sejak 2012

Penghantaran percuma terus pada anda jika anda di kawasan Shah Alam, Klang, Puchong atau kawasan Lembah Klang kami akan hantar

Penghantaran di open house hari raya. Customer nak cepat sebab dia ada hypercholesterol. Alhamdulillah konsistent ambil paras kolesterol beliau makin menurun

 

cod vivix hyperkolesterol

Cod vivix ke Skop Productions . Siapa yang tak kenal kannn. Sempat la melawat tempat orang berlakon Gerak khas. hehe

cod vivix skop production

 

Penghantaran ke Astro . orang Astro nak order Shaklee boleh contact kami ye

cod vivix astro

 

Puan ni order vivix dan Gla. nak bawa ke Oversea sebab suami bekerja di sana . Ini di Sungai Buloh

cod vivix sungai buloh

 

kami juga hantar vivix ke Ampang. Adik ni masuk ward akibat Tibi. Asalnya ayah dia yang kena tibi. ambil vivix dan sembuh. Dia pulak kena jadi terus order vivix. Alhamdulillah dah sihat sekarang

cod vivix tibi ampang

 

Cod vivix ke Putrajaya untuk ibu berpantang

 

cod vivix putrajaya

Cod vivix pada tokey Yong tau foo di pasar malam Shah Alam. Regular customer kami. Dia ambil untuk darah tinggi.

cod vivix tauke yong tau fu

 

 

 

Adik ini ada masalah cyst. Doktor yang dia jumpa cadangkan Shaklee. Dia ambil Vivix, Gla & carotomax . Alhamdulillah dah takde cyst dia

 

cod vivix ampang cyst

Hantar vivix, omega di kelana Jaya

cod vivix bonus link

 

Hantar vivix ke kak Yom JKR Shah Alam. Beliau dah pencen dan guna duit pencen beli vivix untuk sihat.

 

cod vivix pekerja jkr

Hantar vivix ke Annexe TM Kuala Lumpur

cod vivix anexe tm bangsar

 

Balik dari hantar Arreessa sekolah, dapat call. Abang ni nak vivix. Batuk dah 7, 8 bulan.
Dia nak cuba vivix. “Puan datang sekarang tau ”

Nasib baik kat Subang je. Akak dengan abam joe pun terus zasss balik rumah ambil vivix dan terus ke Subang ⛷️⛷️⛷️⛷️

Tak banyak songeh banyar je vivix harga retails uolss 💃💃💃

cod vivix batuk subang

 

 

Hantar vivix ke Bandar Baru Bangi

cod vivix bandar baru bangi

 

Hantar vivix ke Kampung melayu Subang. Pagi akak ni whatsapp nak vivix dan terus bank in kan duit 

Semoga anak akak ni mendapat manfaat vivix 

cod vivix kampung melayu subang

 

Hantar vivix 2 botol kepada cikgu di Taman Medan. Setiap bulan cikgu ni membeli. Kadang sekali beli RM1k-RM2k tau

cod vivix sekolah rendah datuk harun

 

En Ramli dari Kerinchi KL beli Vivix. Regular customer vivix kami. Dulu ambil untuk radang paru paru. sekarang dah sihat tetap konsistent ambil untuk lebih sihat

cod vivix kerinchi link

 

Adik dari Universiti Pertahanan Malaysia beli vivix untuk adik dia yang ada masalah cyst.

cod vivix upnm

 

Kami hantar vivix , omega pada Dato Sabri di Keramat. dah cuba vivix 1 botol, nak order lagi 3 botol terus

cod vivix sentul

COD Vivix Shaklee & ResV Shaklee Shah Alam/Subang/Petaling 0133612717 Agen Sejak 2012

Boleh hubungi kami di

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Open chat