PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Cod Shaklee Baru Ada Human Touch

Cod Shaklee Baru Ada Human Touch

Sebenarnya kalau nak bagus, kita tak boleh buat bisnes shaklee online semata mata. Macam kata otai Dr Ksow, high tech high touch, gunakan teknoolgi untuk dapatkan reach ramai orang. Lepas tuh lepas dah contact online jangan lupa untuk jumpa mereka pula. Jadi hubungan yang sebenar akan berlaku dan di situ kita dapat fahami masalah mereka .

Tapi zaman covid19 ni masalah besar jugak. Sukar nak berjumpa, takut ada yang terkorban pula. Jadi nak tak nak, kena berhati hati dan ikut SOP. Apapun makan vitamin C. Nampak kes sekarang, kita tiada daya untuk mengelak penyebaran covid19. Tapi kita boleh kawal diri kita dan mengurangkan kesan jangkitan dengan makan produk shaklee untuk imun sistem, macam vitamin C, vivix, zinc, nutriferon dan semua sekali.

Apapun jaga makan, jangan makan banyak banyak, jaga diet semua. Ok, selamat beramal dan jom COD SHAKLEE

Leave a Reply

Open chat