PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Cinch Vanilla Shaklee

Cinch Vanilla Shaklee

‼️CINCH SHAKE VANILLA DATANG LAGI‼️

Sesiapa yang ada masalah seperti 👇🏻
✅ Orang yang fokus untuk lossweight
✅ Orang yang nak energy lebih
✅ Orang yang nak jaga pemakanan
✅ Orang yang suka workout
✅ Nak jadikan as meal replacement

‼️CINCH SHAKE MERUPAKAN PENYELESAIANNYA ‼️

Cinch Shake ada satu bahan utama yang dipanggil LEUCINE.

Apa manfaat LEUCINE nie❓

✅ Membantu pertumbuhan otot
✅ Sintesis protein, pembaharuan & Perbaikan sel
✅ Mengawal metabolisma

BAGAIMANA LEUCINE BEKERJA❓

Leucine akan mengekalkan kekuatan otot kita, selepas kita berlapar, diet, ataupun lepas kita bersenam

APAKAH MANFAAT LEUCINE DALAM CINCH SHAKE SHAKLEE❓

🌸 Mengatur Gula Darah: Leucine mudah dipecah dan diolah menjadi glukosa. Hal ini akan membantu badan kita mengatur kadar gula dalam darah

🌸 Membakar Lemak Visceral: Visceral fat atau lemak perut merupakan lapisan lemak paling dalam pada badan kita Dan susah disingkirkan. Leucine yang mengandungi jumlah asid amino yang tinggi dapat membantu anda membakar lemak visceral.

🌸 Meningkatkan Energy: Leucine membantu metabolisme tubuh badan kita supaya berfungsi dengan lebih efisien dan seterusnya dapat meningkatkan level tenaga kita semasa waktu puasa.

🌸 Meningkatkan Produksi Otot Baru: Jika korang berusaha membentuk otot tanpa lemak, suplemen seperti leucine adalah penyelesaiannya

🌸 Badan lebih solid dan tidak menggeleber: Okay biasa orang yang mengalami perubahan daripada gemuk ke kurus akan mengalami masalah perut or otot-otot menggeleber betul tak? Haaa inilah fungsi utama Cinch Shake ni, ia bantu badan kita BINA OTOT DAN SOLIDKAN SHAPE KITA! Haaa suka latuuu!

🌸 Memberikan tenaga segera dan berpanjangan: Yes of course. Cinch Shake lagi-lagi lah buat perut kita tahan tak makan and jangka masa bertahan tu lebih lama tau.

📌 CINCH nie memang sesuailah untuk korang nak nak kecilkan part mengeleber tu 🤭

Leave a Reply

Open chat