PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Cinch Shakes Shaklee Untuk Kurus. Memang Berkesan Sebab Kami dah Berjaya

Cinch Shakes Shaklee Untuk Kurus. Memang Berkesan Sebab Kami dah Berjaya

Kami dulunya memang kurus tapi sejak kahwin bak kata orang sindrom orang selepas berkahwin berat makin naik dan naik. Bila ada anak main lupa nak jaga diri. Alasan suami atau isteri akan tetap sayang suka aku. Ye betul tapi kita kena sayang diri kita sendiri dulu kan. Sayang diri kenalah jaga kesihatan supaya kita sihat, cergas nak mencari rezeki, nak bermain dengan anak anak

 

kami di awal perkahwinan. masih maintain kan hehehe

 

Bila dapat anak 1st, dengan nak menyusu lagi lupa nak jaga diri. Suami pun sekaki jadi geng makan. maka dua dua makin comel dengan jayanya . Tak percaya? ini buktinya

 

inilah kami masa ni anak 2. anak ke dua baru 4 bulan. beza kan dengan gambar awal perkahwinan

 

Bila masuk anak 3 tadaaaa

 

 

 

Tahun 2019, kami pun dah berumur 35tahun. decide serius untuk turunkan berat badan. anak anak pun dah besar jadi boleh focus nak pasang badan. yang ebst kami suami isteri buat sama sama.

Akhirnya kami berjaya yeahhhh

 

dari ini yang comel

kepada ini perubahan kami

 

 

 

 

 

 

Raya 2020

 

 

 

anak makin membesar, kita makin berusia bukan bermakna kita lupa jaga diri sendiri. ye kena sayang diri , kena sihat barulah orang sekeliling kita akan sihat, akan happy

 

Cinch Shakes Shaklee Untuk Kurus. Memang Berkesan Sebab Kami dah Berjaya

selain jaga makan, bersenam ( kami jogging,jalan kaki je takde p zuma ke gym) kami ada ambil supplement Shaklee untuk boost kan metabolisme, lengkapkan nutrisi badan supaya proses nak turunkan berat lebih cepat

Ini Bukan Ubat Sebenarnya tetapi supplement yang sangat bagus untuk tingkatkan metabolisme , pecahkan lemah dan detox badan kita. Paling Penting, supplement ini berkesan, selamat dan ada klinikal test. Jadi jangan risau untuk mengambilnya.

Cinch Shakes

Cinch Shake Mix ni mengandungi leusina dimana mampu membakar lemak dan menjaga kesihatan otot sewaktu proses penurunan berat badan. Ototlah menaikkan kadar metabolisme dan juga membakar kalori. Ada 3 perasa 1. Vanilla 2. cafe latte 3. chocolate

Omega Guard

Asid lemak Omega-3 membantu anda menturunkan berat badan :-

1.Omega-3 membantu menghilangkan lemak dan membina otot

2.Omega-3 membantu mengurangkan selera makan

3.Omega-3 menjadikan diet dan senaman yang anda amalkan lebih efektif untuk menurunkan berat badan

4.Omega-3 membantu mengurangkan pengumpulan lemak akibat dari pemakanan seharian.

5.Omega-3 meningkatkan kesan metabolik obesiti

dtx complex shaklee

Herb Lax

80% proses DETOX berlaku di hati. Kenapa susah nak kurus? sebab hati banyak toksin. DTX Shaklee mengandungi milk thistle. Milk thistle ni memang sejak turun temurun digunakan secara semulajadi untuk detox hati dan terkenal sebagai TONIK HATI. Hati adalah organ utama untuk detokfikasi. Namun kalau dah diselaputi lemak, macam hati ayam tu, penat dia nak kerja. DTX membantu menyingkirkan toksin dari hati dengn lebih efisyen dan merangsang pertumbuhan semula hati yang rosak.

Nak cubalah 3 supplement Shaklee untuk Bantu Turunkan berat

Boleh klik whatsapp link ini untuk terus beli > www.wasap.my/60133612717

cod; Shah Alam, klang, PJ, Subang

Leave a Reply

Open chat