Cari Side Income Shaklee

Cari Side Income Shaklee

Assalamualaikum!

Bismillahirrahmanirrahim.
Nak tanya ni ada tak yang nak cari side income?

Anda suri rumah?
Anda student?
Anda dipotong gaji?
Anda dibuang kerja?
Anda ingin menaiktaraf kehidupan anda?
Anda dah cuba pelbagai jenis dropship atau agen tapi masih belum dapat pulangan ?

Jangan risauuu.
Jom join team DDS

Dengan modal pendaftaran yang rendah, hanya RM35.

Anda mampu menjana pendapatan sebanyak
RM500
RM1000
RM1500

Anda yang tentukan banyak mana yang anda ingin masuk ke dalam akaun anda.

Anda rajin pasti Allah akan beri. InsyaAllah.

Apa yang bestnya bila join team DDS ?

💕 Modal hanya RM35 sahajaaaaa anda akan dapat starter kit, catalog, free login to website mesra pengguna
💕 TAK PERLU SIMPAN STOK!
💕 Boleh jalankan bisnes di mana mana anda berada walau tengah balik kampung sekali pun. Hanya perlu handphone dan media sosial.
💕 Untung runcit yang tinggi dari 10% – 30%
💕 Cash bonus setiap 15hb! (Tak perlu risau n masam muka lagi tunggu hujung bulan k)
💕 Car bonus
💕 Trip bonus
💕 FREE guide n class! (Make sure akan ajar sampai korang faham)
💕 FREE bahan iklan n beribu testimony
💕 Jual produk kesihatan yang telah berada 100 tahun di dunia, 25 tahun di Malaysia. Beribu kajian telah dibuat. Beribu kesan baik telah dilalui oleh mereka yang perna mengamalkan produk ni.

Kami sedang cari 10 orang saja yang betul betul serius nak jadi partner bisnes DDS.

Jom kita sama sama grow together. Increase our income agar dapat membantu lebih ramai orang yang memerlukan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat