Caratomax Shaklee Bantu Masalah Mata Silau, Rabun, Mata Penat

Caratomax Shaklee Bantu Masalah Mata Silau, Rabun, Mata Penat

Bila umur meningkat dan kerja asyik mengadap handphone, komputer je. Mata jadi stress, silau, pening ..

Awal awal kena hari tu pening, mata rasa macam rabun, tengok screen hp pun kena jauh. adoiii rabun ke aku ni

Sejak makan caratomax ni dah takde pening, tengok screen dah ok. cuma kena juga lah rehatkan mata sesekali kan

 

Antara kebaikan Dan manfaat caratomax ialah

1. Beta Carotene dalam Carotomax mampu memperbaiki kulit dan mempercepatkan pemulihan luka.Ia juga mampu mempertingkatkan sistem imun, mengurangkan risiko kanser usus, payudara dan prostat.

2. Lycopene dalam Carotomax bersifat anti oksidan, menghalang penuaan organ.
Baik untuk kesihatan servik, kitaran jantung dan meningkatkan sistem imun.
Bagus untuk merawat penyakit kelenjar prostat.

3. Zeaxanthin dalam Corotomax akan melindungi mata dengan menuras cahaya gelombang biru pendek yang berbahaya.
Mengurangkan risiko kanser payudara, ovari dan servik

4.Alpha Carotene dlm carotomax penting untuk mata yang sihat , penglihatan malam dan menghalang degenerasi penglihatan.

5. Lutein dalam Carotomax menyekat penyakit katarak, AMD dan Glaukoma.

6. carotomax membantu mempertingkatkan penglihatan
– menghasilkan “ungu visual” yang membolehkan kita mengekalkan penglihatan di dalam gelap.

Walaupun dia kecil tapi dia power

 

 

Berapa Harga Caratomax Shaklee

harga 1 Botol RM77.50 dan 1 botol ada 30biji

 

Bagaimana nak Order Caratomax Shaklee?

Boleh klik whatsapp link ini untuk beli

www.wasap.my/60133612717/Caratomax

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat