Cara Nak Dapat 50000 Sebulan Dalam Shaklee

Cara Nak Dapat 50000 Sebulan Dalam Shaklee

Pendapatan Rm50k sbln mjdi idaman ramai..

Ada yg kata almost impossible klu bkn jd seorang CEO di syarikat besar atau jd menteri.

Sebenarnye potensi kite bkn sekadar Rm50k ya..

Adakah nilai kite setakat tu je?

Bg seorang CEO mgkin lebih lg tp mereka tidak punya time freedom..80% mgatakn mereka tak cukup masa dgn family.

Bg seorang menteri mgkin dpt lebih lg..tp kehidupan seorang ahli politik penuh dgn isu dan polimik tak berkesudahan.Klu sanggup di fitnah,di maki dan mkn kwn anda boleh cuba mdekati politik..

Politik asalnye ok..yg mjadikn kotor adalah sistem,budaya dan org politik tu sendiri.

Jika anda org biasa yg idamkan pendapatan Rm50k ke atas sbln anda masih bpluang dgn bina biz.Syarat utama mesti ada kemahuan yg mbara serta usaha berterusan wpun tiada modal.(Burning desire!)

Saya dah saksikan ramai yg bjaya mdpt income 5 dan 6 angka sejak berpuluh thn dulu.Ia bkn cite penglipur lara..its a real business not a scamp or pyramid..a pyramid does not last more than 3 yrs.

Bkn dpt skali skala..tp setiap bln..bkn setahun bahkn bertahun2..Anda mgkin tahu siapa mereka..anda dah pg rmh mereka dah mkn di rmh mereka dan dah saksikan gaya hidup mereka.

Kebanyakan mereka amat tawadduk wpun dah bjaya. Mereka adalah anak2 cucu soleh dan solehah kami..Alhamdulillah.

Di Shaklee pendapatan Rm 50k sbln adalah permulaan bg seorang master yg effektif dan punya 4,5 dan 6 aras network.

Ayahanda dah bcakap hal ni sejak 30 thn dulu..dah percaya dan yakin lme,dah buat lme dan enjoy gaya hidup pencen sihat bgaya dgn biz ni.

Apa yg best biz ni boleh di warisi oleh anak cucu kite.

Hari ni anda yg perform Mac akn trima bonus..tahniah ya.
Shaklee tak pernah gagal byr bonus setiap bln sejak 64 thn yg lalu.

Hingga kini lebih Rm30 billion telah di byr kpd distributors dan leaders seluruh dunia sejak 1956.

Bg anda yg sdg mcari kerjaya seumur hidup yg tbukti btahan lme PM anak cucu kami segera ya atau PM umi Faezah Ismail..kami sedia mbantu secara peribadi In sha Allah.

Smga Allah mudahkn niat kite bantu org lain dlm kesusahan skrg.

Aamiin Ya Rabb♥️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat