Cara Makan Vivix Shaklee

Cara Makan Vivix Shaklee

VIVIX Shaklee Memang Super Power

Vivix ni favorite orang ramai terutamanya wanita sangat2 best & senang je nak consume

Rahsia kelebihan & kehebatan VIVIX ni terletak pada bahan yang dipanggil ‘Resveratrol’ iaitu sejenis bahagian tumbuhan yang dipanggil polyphenols.

Resveratrol dijumpai di dalam kulit anggur , kacang & beri. Tapi yang SPECIAL tentang VIVIX ni Resveratrol di ambil dari 4 bahan :-

1) Anggur muscadine.

2) Polygonum cuspidatum.

3) Purple carrot

4) European elderberries.

Nak tahu kelebihan Vivix???

👉Supplement yang tinggi antioksidan & kaya dengan antiaging

👉Sangat bagus renew sel dalam badan kita sehingga ke peringkat DNA

👉 Vivix bantu mempercepatkan penghasilan sel-sel baru

👉Vivix sangat kaya dengan polifenol yang bertindak sebagai anti-aging

👉Bahan aktif dalam Vivix membantu mengekalkan paras insulin dan membantu mengelakkan pembentukan AGE protein yang merosakkan sel sel dalam badan.

👉Vivix membantu untuk meningkatkan metabolisme badan

👉Membantu mengelakkan kanser merencat sel kanser dari menjadi semakin serius

👉Mengurangkan risiko penyakit jantung melindungi jantung

👉Mengurangkan kompilasi diabetes /kencing manis

👉Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi melindungi saraf

👉Membantu mempercepatkan baik pulih luka dalaman.

👉Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk merawat azhameir

👉Membantu merawat penyakit parkinson

👉Membantu memulihkan penyakit strok / angin ahmar

Cara Makan Vivix Shaklee

Makan 1 sudu teh setiap pagi untuk lebih cergas bertenaga sepanjang hari.

Macam Mana Rasa VIVIX ?

Rasa VIVIX shaklee ni memang sgt2 sedap…. Macam rasa ribena pekat manis manis masam…Selalu rasa mcm tak cukup jer 1sudu vivix tu mcm nk lebih jer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *