Cara Jadi Agent Shaklee Income 4 angka Modal RM65

Cara Jadi Agent Shaklee Income 4 angka Modal RM65

Kami sedang mencari Agent Shaklee yang

1) Mahukan SIDE INCOME
2) Suka TRAVEL FREE
3) Idamkan LIFESTYLE yang menarik
4) Teringin pergi ke EVENT Pelbagai tema.
5) Hendak UBAH Nasib Keluarga.

U ada pilihan untuk tahun depan masih sama dengan 2019. Income sama, lifestyle sama. Tak berubah !

U pun bosan kan. tapi apa TINDAKAN u?

Menangis, meratap, redha sahaja?

Asbab “benda ni” Allah izinkan dan kami konsistent buat selama 7 tahun dalam business sales maintain 5, 6 angka setiap bulan.

Saya percaya ramai lupa, tak konsistent buat benda ni. Simple tapi POWER

Saya akan share pada

TARIKH : 1 FEB 2020
MASA : 9PAGI -5PTG
TEMPAT: SUNWAY GEO, BANDAR SUNWAY

2020 akan berubah kalau kita yang UBAH.

Tiada siapa akan ubah nasib kita, kewangan kita melainkan kita berusaha ubah diri, ubah kewangan kita.

Book seat korang HARI ini. FREE je .cuma kena whatsapp saya untuk set nak join

www.wasap.my/60133612717/ddsbusiness

TEMPAT TERHAD tau 😁

Ainul Mustafa & Faiz Saaid
Ex Engineer & Master in Electrical Engineering
7 years full time business

#ddsbusiness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat