Cara Daftar Ahli Shaklee Dengan Pengedar/Agen Shah Alam, Klang

Cara Daftar Ahli Shaklee Dengan Pengedar/Agen Shah Alam, Klang

Dah lama makan Shaklee tapi belum jadi ahli. Atau teringin nak makan Shaklee tapi orang cakap mahal.

Jom daftar sekarang.

Daftar ahli hanya RM65 untuk makan sendiri atau nak buat business modal sama hanya bermula dari RM65 😁

Apa YANG BEST jadi ahli?

1. Product discount 15% – 20% dari harga pasaran.kalau ada promosi dapat lagi murah 😁

2. Beli dan boleh dapat duit tau. Ni bukan buay business juat beli makan sendiri 1 family pun boleh dapat extra duit. Rugi tak grab orang nak bagi extra duit kottt

3. Free consultation dengan pakar nutrisi. Dah beli kena tau cara makan yang betul. Ingat dulu ada orang makan ostematrix 1 biji alasan sebab nak jimat…OMG !! Ni bukan pasal jimat dikkk oiii tapi biar BERKESAN. Salah makan lepas tu complaint kenapa tak berkesan. Sebab salah cara makan tu.

Dan sebab ini kena beli dengan pengedar yang SAH. dan pastikan pengedar tu pernah p kelas belajar.

Saya adalah CERTIFIED PRODUCT TRAINER yang diiktiraf oleh Shaklee. Nak dapat sijil ni kena jawab exam, presentation tau.

4. Kalau tetiba rasa nak buat extra income lah dah alang alang jadi ahli..terus boleh dikkk. Tak payah nak tabur modal apa dah. Modal usaha dan kalau nak modalkan stok pun suka hati kau nak labur berapa. Ada 4 juta nak labur silakan, ada rm100 je pun boleh. Tiada paksaan sebab yang penting ko usaha nak dapatkan sales.

Bermodalkan RM65 pun kau rajin usaha income boleh RM60, RM6500 ,RM65k

U DECIDE , U WORK FOR IT

Nak daftar boleh klik sini terus Untuk daftar boleh klik sini
👇

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=866453

Dah daftar sila whatsapp saya ye untuk kita set masa jumpa dan saya akan ajar cara kami konsistent sales 5 angka selama 8tahun. Sales 5 angka confirm income 4 angka dan 5 angka 🤗

www.wasap.my/60133612717/ddsbusiness

#ddsbusiness

Leave a Reply

Open chat