Cara Cari Pendapatan Sampingan

Cara Cari Pendapatan Sampingan

Ramai yang dah try pelbagai bisnes untuk jana pendapatan sampingan. Tapi kesudahannya masih ramai lagi belum capai angka besarkan?⁣



Kat luar sana, persaingan dalam bisnes ni tinggi. Bersepah seller-seller yang buang harga. Dieorang dah start ambik untung sikit. Yang jadi masalah, kena pada anda.


Normal la bisnes slow, awal lagi kan. Tapi, sampai bila?. Tak kan tak nak merasa income yang lumayan dari hasil jualan sendiri.


Dulu-dulu saya macam korang la.Cuba berfikir secara positive.Tapi kesudahan menangis tak berlagu.


Alhamdulillah, setelah beberapa kali mencuba. Saya dah jumpa jalan nak buat bisnes secara bijak dan jimat. Yang penting tak ganggu waktu kerja mahupun waktu Family time.


Bisnes macam biasa je di rumah.Jual barang biasa tapi untung Luar Biasa.Pakai handphone pun boleh.


Pengalaman saya dengan bisnes ni, walaupun orang tu tak pandai IT sekalipun.Mampu jana income lumayan setiap bulan. Consistent je setiap bulan.


Korang tengok je result dibawah, Alhamdulillah semua dari Team kami dah berjaya hit 4 angka.


So, saya nak share cara buat bisnes santai parttime ni untuk anda semua yang Betul-betul serius nak cari pendapatan sampingan. Hanya yang berani dan sanggup berkorban sahaja ok?


Jadi, korang hanya komen “Nak” dibawah. Nanti saya kan share kepada anda bisnes ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat