PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Car Bonus Shaklee. Tak dapat Kereta Pun

Car Bonus Shaklee. Tak dapat Kereta Pun

Dalam MLM benda yang kita kena capai dapat adalah car bonus. Kebanyakkan MLM mereka bagi kereta. dan ada juga kena paksa beli kereta. Dalam business Shaklee, kita akan dapat duit extra. min RM500 max UNLIMITED

Dengan bonus Shaklee, saya berjaya beli kereta idaman saya 7 tahun lepas. dan saya berjaya bayar 4tahun awal. Kereta H nilah banyak berjaya pada saya. bantu saya ke sana sini, cod, travel, jalan jalan. dan car bonus setiap bulan dari Shaklee bantu saya bayar kereta H ni. dan pada 2018 saya berjaya buat full settlement kereta H 

 

 

 

 

Berapa banyak extra cash Shaklee bagi?

 

Car bonus dapat kereta sebijik ke? Takkk..dapat dalam bentuk cash dan akan meningkat setiap bulan macam gambar kat bawah ni selagi mana sales kita berjalan. Shaklee bagi minima RM550 sebulan tapiiii kebanyakan dapat lebih daripada RM1000 sebulan 😱
Lebihan bonus boleh buat saving atau bayar rumah. Bestnya 🥰

 

 

 

 

 

Kenapa Shaklee tak bagi kereta je?

Bagi saya adil sebab bukan semua orang suka kereta. dan kita ada hak nak pilih kereta apa, nak guna duit untuk apa. Ada yang guna duit car bonus untuk beli rumah, saving , bayar hutang atau apa apa yang dia nak. Shaklee tak pernah paksa seperti MLM lain kena beli kereta jenama itu ini. ikut suka kita sebab Shaklee hanya bagi duit. kita decide nak kereta apa.

 

Bonus Kereta Shaklee Beli Kereta Untuk Mak Ayah

Yang best bila kita boleh decide apa yang kita nak. Ada yang beli kereta untuk mak ayah. Kereta yang lebih selesa. Seperti pengkongsian Master Wan Muliani yang guna car bonus Shaklee beli kereta untuk ibu mertua

 

Alhamdulillah!
Allahuakbar!
Sebelum penuhi impian sendiri, Yani dan suami

Dean Kayree

dapat penuhi impian ma dan ayah dulu.

Hadiah yang tak seberapa dari kami berdua.
Hasil CAR BONUS Shaklee yang kami dah terima selama hampir 8 tahun tanpa gagal.
Shaklee tak beri kereta, tapi dapat duit.
Terpulanglah nak beli kereta ke, tanah, rumah, saving atau nak shopping. Duit anda. Terpulang nak guna buat apa. Shaklee tak pernah halang pon.
Memandangkan kereta ayah sekarang dah sampai ‘tempoh matang’, rasa terpanggil untuk hadiahkan mereka kereta.
Bermula hanya impian nak beli Axia. Bila test drive semua kereta yang ada jatuh cinta pulak dengan Aruz. Loan Axia pon dah setel waktu tu terpaksa cancel.
Ni bahaya bila test drive. Tu pergu Perodua je. Kalau pergi showroom lain lagi tak boleh tidur malam agaknya.
So here we are!
Perodua Aruz buat mereka berdua.
206 nombor id kerja ayah dulu.
KEY for

Kayree Maznah

.

Syukur satu per satu Allah permudahkan jalan.
Dari beli no plat, urusan loan tak sampai seminggu dan dapat kereta pon cepat.
Urusan pembelian kereta melalui

Anis Perodua

pon sangat membantu kami. Trusted agent!

Takda apa yang lebih membahagiakan diri ini bila dapat menghadiahkan SENYUMAN buat orang yang tersayang.
Segalanya bermula dengan DOA, USAHA, & IKHTIAR rasa TANGUNG JAWAB. (DUIT)
Syukur!

kredit to Master Wan Muliani 

 

Nak beli kereta idaman tanpa keluarkan duit saving sekarang?

 

Berminat nak join Business Shaklee dan layak dapat car bonus.Jom sertai team kami

 

 

 

Ainul Mustafa & Faiz Saaid
Ex Engineer , Master in Electrical Engineering UTM, Tutor Fac Engineering UM
Blogger, Full Time Business Shaklee
31 Supermum Influencers in Malaysia : https://bit.ly/35wDZ4L
Key Coordinator Shaklee
Impact Speaker National Conference 2019
Top 10 New Business Leader Income 2013
Sales 6 figures since 2012
5 figures income per month
Fast Track Car Bonus Achiever since 2013

Join Us Now

Whatsapp to join – www.wasap.my/60133612717/joinbusiness

Email : ainulfadzilah@gmail.com

FB: Ainul Mustafa

 

Leave a Reply

Open chat