PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Business Shaklee

Business Shaklee

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Saya Ainul Mustafa dan suami Joe Labu dulu budak engineering. Lepas grad saya terus kerja sebagai engineer dan suami sambung belajar master & PHD

Kami macam semua graduate juga. Semangat bekerja kan. Tapi bila dah ada anak semuanya berubah 360. Ofcos kita nak yang terbaik untuk anak

Dan di sebabkan anak, saya kenal supplement Shaklee pada 2011. Saya makan je dan kami bukan otak business. Maka tak terfikir nak buat business sebagai kerjaya. Sekarang kami cinta career kami.
Ianya bermula sebab saya suka kongsi.kongsi cerita saya dan anak di blog www.ainulmustafa.com

Dan dari blog saya dapat bonus Shaklee pertama saya RM27

Dan kemudian ianya meningkat ke 3 angka, 4 angka. 2012 baru saya nampak peluang besar dalam Shaklee.

2 tahun saya buat part time. Busy bekerja, selalu outstation, keje kat site bukan halangan sebab kita suka.

Pada Jan 2014 saya resign sebagai engineer dan focus full time buat Shaklee bersama suami.

Income business orang yang tak pandai business ni 4 kali ganda gaji engineer.
Peluang dalam business Shaklee sangat BESAR

Income, car bonus ( duit lagi dapat ishh ) , travel free , dapat naik pentas award

Rugi tak buat betul betul

Kalau anda senang mencari 1 business yang flexible , boleh diwariskan pada anak, income unlimited jom sertai kami sama sama kita buat sampai berjaya

Nak join boleh whatsapp saya di

www.wasap.my/60133612717/ddsbusiness

Leave a Reply

Open chat