Business Shaklee Sesuai Untuk Orang Yang Busy

Business Shaklee Sesuai Untuk Orang Yang Busy

Terbaca tips Dr Azizan Osman

Tips Business Sambil Bekerja . Antara nya adalah

MESTI SANGGUP KORBANKAN MASA

Semua manusia ada 24 jam. Ada orang memanfaatkan 24 jam ini sehingga jadi jutawan, ada orang tak buat apa-apa dengan 24 jam yang ada. Anda? Bekerja dan berbisnes dalam 24 jam yang ada adalah sangat memenatkan.

Anda mungkin perlu korbankan waktu rehat dan tidur kerana di saat orang lain santai-santai tengok tv atau tidur, pada masa itulah anda akan busy buat persediaan untuk bisnes part time anda.

SANGAT BETUL tau

Buat business part time bukan bermakna suka hati bila nak buat. tunggu mood datang.

Kata nak buat extra income. sama macam p keje la. ada tunggu mood baru p keje. huhuhu tak pasai dapat surat merah

bila kita decide nak buat extra income , kena focus dan buat bersungguh sungguh. Bukan tunggu, tgk tv , dengan harapan customer datang sendiri .

Kalau rasa nak macam tu, lupakan la niat nak buat extra income dikkk . dok je rumah tengok tv betul betul.

Buat business secara part time tapi effort kita full time, sepenuh hati kena buat. Baru income datang pun penuh penuh , gemuk gemuk

Business Diet Diet Sihat style ni sangat memudahkan mereka yang berkerja dan nak buat business. Boleh automate kan business kita.

Bekerja dapat income, business pun dapat income lebih banyak dari makan gaji. Best kan

Nak tahu cara kena la tanya

www.wasap.my/60133612717/businessDDS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *